Меги ,ядосвам ти се, че никога не показваш и снимката на крайния резултат-шегувам се разбира се ,но гадая и веднага прескачам в каталога на Дим.Пак поредната приказка ама си мисля вече ,че имаш ателие за шиещи Dimensions -то голяма скорост бе !Кога успя дa метнеш и това ,че и етап да покажеш ?Вече станах разногледа да те следя.Поздравявам те!
Май ще изместиш Фанито от челното място на бързо шиещите Димешън.Зимния пейзаж е като приказка ,а замечтаното момиченце те навежда на размисли.Скоростта няма да я коментирам.
Малко етапче от новото ми начинание. Готов комплект от ибей. Само мнооого ви моля, следващия път, когато започна нещо на 16-ка да ме поспрете. Без пръсти ще остана, 2 игли счупих вече, мислех си че няма много дебели шевове, ама то от много мислене .
Ти си сигурно най-големия фен на Дим сред нас. Като гледам как ги мяташ един след друг. Новия гоблен също е прекрасен както останалите, а за дебелите бодове те разбирам напълно-не се отчайвай ще се справиш както винаги. То няма значение на каква панама е, винаги има такива бодове.