Отдавна не бях надничала в страничката ти!Прекрасни гоблени,красиви рамки и не на последно място придружени от много духовити коментари /много се смях на този за девера/ А за теб и твоите златни ръце :clap::clap::kissyou:
Забравих да покажа и моят подарък, вече рамкиран - доколкото виждам, без стъкло...Много ми хареса .... Най-вече това, че Светлана е оценила моите несръчни опити с ленти...
Благодаря ви за насърченията, момичета!!!
Диди, пращай бе, аз и без това май ще започна още един, преди да се прехвърля окончателно на Сисито...
и завършения днес бебок, който ших с огромно удоволствие от оригинална комплектовка и с още по-огромно щастие, че моята приятелка след дълги години чакане и надежди стана мама....Е, беше планиран за по-рано, ама...когато - тогава, както каза тя...
Да им е живо и здраво бебчето, понякога наистина се налага да се почака, но важното е че резултата е налице да си радват на малкото съкровище.Гобленчето е много хубаво и как блестиии предполагам с ламенце е :clap: много ми хареса
O, чудесно е гобленчето , а именцето ми е любимо.:clap::clap::clap:Да е живо и здраво бебенцето и да носи много радост на всички покрай него. :kissyou:
Иренка, рамкирани са в Бургас при Росен - той препоръча рамки, аз доизбрах под негово ръководство и хич не съжалявам - подаръците много се харесаха...
мале, мале, още малко и да се озова на 35-та страница
Днес още един подарък за бъдещо бебе е готов - надявам се магията да проработи и тези ангелчета да донесат много радост в дома на моя приятелка...
Забавлявах се много, докато го ших, та чак изкривих лимбата на едното ангелче, но го оставих така - не исках да разшивам...