kati31 - Моите творения

:clap: Уааау, страхотни са и яйцата и кутията! А за ширитите нямам думи, страхотни цветове. Иренче, ти продаваш ли от тях? В Бургас почти няма избор.

Ох, момичета, супер ми е приятно, като Ви чета хвалбите, аз само дреболии правя.... Благодаря ВИ! :kissyou: За кутията 3 различна вида плат купих, пък сложих четвърти - голямо мислене беше, за ширита - пак рових - и в моя магазин, и по други магазини - смених 3 концепции. Но резултата ме удовлетворява, така че... А МК - може да направя по-нататък, засега съм направила само 4 кутии, и не съм за пред камера още!:baby: Повече време отива в мислене как да е, отколкото самия монтаж!
Приятна седмица на всички и весело изкарване на 8 март! :flowerlove:

За това което виждам на твоята страничка има само две думи -разкош и великолепие! И винаги ни изненадваш с креативност! :kissyou::clap:

Поздравления за креативността и майсторското изпълниние!!!:clap::clap:
Всичко ,което си показала е невероятно красиво,нежно и изящно.
Напълни ми душата!

ИРЕНЧЕ, ГОЛЯМА КРАСОТА СИ НАПРАВИЛА. ЯЙЧИЦАТА СА САМО ЗА ИЗЛОЖБА .:kissyou::kissyou::kissyou:

:clap::clap::clap: Иренка невероятна красота има винаги в твоята темичка.Всичко е направено и изпипано до съвършенство:loveglasses: Пожелавам ти много положителни емоции за предстоящия празник:kissyou:

Иренка, прекрасни са всички неща, които правиш :kissyou: Но ти си знаеш колко ценя труда ти и естетическия усет! А декорирането на кутията си е струвала във всяка една минутка да чудене и избор :kissyou:

Кутията е изумителна.Всичко е пипнато до най-дребния детайл.

Прекрасни яйчица и кутия:clap::clap::clap:Толкова са ярки,празнични и красиви,браво за това голямо майсторство!

Кутията е страхотна:kissyou::kissyou::kissyou:.За яйцата знам че си специалистка!

Както каза Боби, на яйцата съм бърза - хайде да докажа с количество, предвеликденската подготовка вече свърши - завърших общо 70 броя яйца, без да броим Фебержетата....

Ще покажа две по-отблиза, любими са ми!

И стига вече яйца, че имам истински гоблени за довършване!

Яйчицата са перфектни! Моите най-искрени поздравления за майсторското изпълнение!

:clap: :clap: :clap: Иренче прекрасни са , а бройката е впечатляваща. Браво на теб :kissyou:

Леле,колко много си направила и всички са кое от кое по-хубави.Браво Ирена:clap:

Пропуснах и това с розовата панделка - и то е прелестно!Браво за търпението и за добрия вкус...:D:D:D

Назад