Моите дребосъци

• Началник на темата Началник на темата Nev
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви много. Ами... може да се пробвам да излезна някоя късна вечер като за начало. После ще видим. ;)

Още дребосъци

Ето още 2 попълнения. Една кухненска кърпа, която ще е подарък за една приятелка от чужбина и един кот-фотограф, който най-вероятно ще стане на картичка.

Мисля следващите ми творения да са с по-малко контур, защото котаракът просто ми опъна нервите. Да беше контур като контур, ами той - почти на всеки бод трябва квадратчето да се цепи някак си - през средата, през половината на горната страна... Ужас! Затова и ших на някаква странна ситна тъкан, 32 каунт през нишка, за да не се налага да цепя самия плат. Освен това, когато го завърших видях, че не е трябвало да бъде с черен контур, а с тъмно сив. Е, не можах да понеса мисълта за разшиване и го оставих така.
Ох, като се оплаче човек и му олеква :D

Последно редактирано:
Много си е хубав котаракът !Сладур-фотограф!А контура на дизайните на Маргарет Шери наистина е отвратителен-цепене на нишка...Когато ших бродиращите мишки контура ми отне повече време отколкото самия гоблен.

Кърпата с овцете е невероятна!!!!:loveglasses: А колкото до контура за котаците... вярно, че е гадничък, ама ефекта от него е просто супер. Нищо че е черен, красотата му не е загубила от това.... Много ми харесват всичките ти красоти! :clap: :clap: :kissyou:

Много сладки дребосъци са всичките, които си показала. Досега не бях попадала на тази темичка и ги разгледах с голям интерес и удоволствие. Аз лично хич не си падам по шиенето на дребосъци, но за сметка на това винаги с радост разглеждам ушитите от съфорумките малки гобленчета, картички и разни други джъвчки.
Котаракът ти нищо не е загубил от черния контур, напротив, мисля даже, че е станал по-добре, отколкото с тъмносив.
Поздравления за всички красиви неща които си сроделила с нас.:clap:

Котакът е сладур!!!:loveglasses: А кърпата е страхотна!!!:clap: Сигурна съм, че ще просълзи патриотично твоята приятелка!!!:)

Ааа, тя не е българка. Когато беше в България, искаше да си вземе сувенир, но не ѝ остана време. Затова реших да ѝ направя нещичко за спомен.

Е не ...ама котарака си е перфектен хубавец :clap:
Моделите на Маргарет Шери са такива - труднички за работа, но пък за сметка на това сладури и половина :idea:

Нев, колекцията ти е изключително забавна и приятна за разглеждане. Кърпата е страхотна :clap:, а Маргарет Шери ми е любимата дизайнерка за дребоси:idea:. Чудесни картички правиш с още по-чудесни послания. А що се отнася за чантата......аз и за миг не бих се поколебала да изляза с нея. Някой ден и аз ще си направя :gipsy:
Поздравления:clap:

Другарчето ми от коледната игра си получи подаръка, така че няма да изненадам никого, като го покажа и тук заедно с няколко картички за предстоящите празници. И една за рожден ден...

Картичката със сурвачката е много оригинална. А гобленчето е просто приказка. Контурният бод му придава завършеност, както и рамката. Чудни са! :clap:

Чудесен подарък,много добре си се представила.Картичките са много сладки както всичко в твойта страничка.Весели празници Невенка!:kissyou:

Другарчето ми от коледната игра си получи подаръка, така че няма да изненадам никого, като го покажа и тук заедно с няколко картички за предстоящите празници. И една за рожден ден...

Много красив подарък!!!:loveglasses: Браво!!!:clap: Стилен и въздействащ!!:loveglasses:

Благодаря ви! Добре, че белият сняг всъщност не се шие, че нямаше да смогна иначе...

Назад