Моите дребосъци

• Началник на темата Началник на темата Nev
  • Начална дата Начална дата
Поздравления за разнообразната колекция!Възглавничката с животинките е страхотна а веселите калъфчета за телефон са страхотни!:clap::clap::clap::kissyou:

Фейчо в рамка

Само да се отчета с фейчо в рамка. Снимам с найлона за да не се налага да опаковам пак.

Страхотни са картичките! Особено едната, която е по дизайн на Джоан Елиът, нали? :clap::clap::kissyou:

Страхотни са картичките! Особено едната, която е по дизайн на Джоан Елиът, нали? :clap::clap::kissyou:

Разкри ме. :D
В толкова малка бродерия (по-малко от 40х40 бода) има цели кръстчета, четвъртинки, крейник в крилата, френски възли и мъниста. А, и контурен бод, разбира се. Много типично за нея :)

Последно редактирано:
Леле, разкошни са ти всичките! :loveglasses: Едно от друго по-хубави и сладурски. Събрала си всичките ми любими теми - Маргарет Шери, и кравички, и кафе с дракони! :D Драконът особено ме спечели - напълно го разбирам! Много ми харесва и как са оформени всичките работи
:clap::clap::clap:

Две за рождени дни

Благодаря, Topcho.
Качвам още две. Малко изневерявам на типичните си картички, но възрастта на рожденничките не ми позволява да ги поздравя с детски мотиви.

Новата ми чанта

Ето какво направих с една пазарска чанта за 2 лв. Направих я чанта за около 200 лв., ако се сметнат труда и конците :D
Остава да посмея да се покажа с нея навън.

Лелее, разкошна е чантата!! :loveglasses: А как така няма да посмееш да се покажеш - че то самата чанта си го казва - DARE! :D Аз с такава прелест на рамото даже нарочно бих я показвала на минувачите :gipsy:

Разкошна чанта е станала! Ако не се осмеляваш да се покажеш навън с нея , пращай я насам аз ще я разхождам с удоволствие :D
Браво на теб!:kissyou:

Много стилна чанта:loveglasses:, супер е!Прекрасни неща правиш:clap::clap::clap:!

Назад