ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
:kissyou:Ей, сладурани, голяма сте сила и навивачки!Ок!Ще ви послушам и ще го довърша!Благодаря ви за подкрепата!:kissyou:
Няма как да не се похваля и с един подарък -готови изонитени картички/хората и това правят/само аз да си ги набоцкам и избродирам !Благодаря на Дъмпито за изненадата!:flowerlove:

Ще се правят картички,няма измъкване :D!

Здравейте.Случайно попаднах на тази тема и много ми хареса.Приятелката ми прави всякакви картички декупаж и др. и аз понякога и помагам.До сега съм и помагала само в шиенето на моделчета за картички.Иска ми се да се науча и на това.Затова искам да попитам откъде се купуват готови картички за шиене.Предполагам че има схема- шаблон за шиенето.Аз съм от провинцията.Тук по трудно се намират някои неща.

Здравейте.Случайно попаднах на тази тема и много ми хареса.Приятелката ми прави всякакви картички декупаж и др. и аз понякога и помагам.До сега съм и помагала само в шиенето на моделчета за картички.Иска ми се да се науча и на това.Затова искам да попитам откъде се купуват готови картички за шиене.Предполагам че има схема- шаблон за шиенето.Аз съм от провинцията.Тук по трудно се намират някои неща.

:(За съжаление мила в България не се продават готови моделчета!Всичко което си видяла до сега в темата е по схеми които сами си намираме из нета !Прегледай темата от начало и ще видиш доста линкове които ще те заведат при схемите!Иначе ,търсиш нещо,питаш тука и ние сме на линия -"Изонитените момичета" винаги са готови да помогнат с каквото могат!:gipsy:Добре дошла при нас!:kissyou:

Адашче, право е детето за пилето :D , но това не пречи картичката да е супер сладурска. А тази с цветята с вазичката е разкошна :clap:
Мога ли да те помоля да качиш моделчето тук ? :flowerlove:

Пепи, яйчицето си е много хубаво, като го дооформиш и ще стане невероятно! Мими, поздрави и за тебе, като за първи опит картичките са прекрасни!:clap::clap::kissyou:

Адашче, право е детето за пилето :D , но това не пречи картичката да е супер сладурска. А тази с цветята с вазичката е разкошна :clap:
Мога ли да те помоля да качиш моделчето тук ? :flowerlove:
БЛагодаря за помощта. Ето още готови моделчета

mi_mi вного са ти хубави картичките. Аз пък ще те замоля да качиш шаблончето за мотиките :greeneye:

Аз имам няколко ушити картички, ще взема и аз да ги кача. Последното ми ушито е моята гордост. Намерих си картинката в нета и много ми хареса и..... си го направих на картичка :-|

mi_mi вного са ти хубави картичките. Аз пък ще те замоля да качиш шаблончето за мотиките :greeneye:

Аз имам няколко ушити картички, ще взема и аз да ги кача. Последното ми ушито е моята гордост. Намерих си картинката в нета и много ми хареса и..... си го направих на картичка :-|

Готово! Ето и шаблона за мотиките:)

Ехаааа, че хубаво котенце! Браво, Пепи! :clap: Айде вие шийте и показвайте, аз малко съм в застой! :(

Шаблон за котето нямам. Беше картинка, която ми хареса и аз си я направих на шаблон. Голямо боцкане стана и като махнах листа се уплаших от броя дупчици, които бях оставила. Картинката я имам на word файл. Незнам как да я преобразувам в jpg. Ако някой знае с удоволствие я пращам. А иначе на мейл на всеки мога да я пратя :idea:

Назад