ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Аз почнах също, но току що установих, че размера и за двете неща, които ще ги правя ми е по-удобно картончето да е примерно 10/15. Това 8/12 ми е малко :confused:

:kissyou:Както решите,няма проблем!Последно размера да е 10/15 :confused:!
Дано другите не са вече ушили някое моделче!Нищо,ще стане по-интересно!:D

Ge4i1970
- :clap::kissyou:

:mad:Аааааааааааа, стига де! Вече ги направих 8/12! :( И сега к`во, наново ли? Е мойте ще са си по старите размери, сори! :kissyou::kissyou::kissyou: Успех на всички!

:mad: Ааааааааааа Пепен Аз вече си ги започнах. Не напразно питах преди няколко изказвания

Споко Гери и моите ще са така, защото съм си ги надупчила и дори имат месечния календар - така че споко:kissyou:

Ох, и аз се обърках вече !:confused:Радвам се милички че напредвате и се извинявам !Писах новият размер ,защото казахте че ви е малък предния,но няма проблем и аз съм като вас ,шия ги на предния!Не се притеснявайте всичко ще е ок !Бродирайте си спокойно,на pepi_r ще ги вмъкнем като уникат :gipsy:!Важното е идеята !Вече съм намерила и шапка на календара !:gipsy:Поздравявам ви и ви :kissyou:

много ми хареса идеята ви за игра-календар! :clap:
аз за съжаление прецених, че няма да се справя, но пък с удоволствие ще разглеждам готовите неща, които, сигурна съм, ще бъдат прекрасни! :loveglasses:

:D Така се случва като бързате! Аз още мисля......:confused: Не, че ще измъдря нещо кой знае какво, ама така-за тежест! И после няколко нощи без сън и готово! :D

Леле мале, какви красоти!!!:clap: Не мога в никакъв случай да се сравнявам с вас, но ето моят пръв, единствен и не последен опит в тази насока. Направо ме грабнаха красотите, простата на изпълнението и най-вече резултатът. Благодаря момичета, че ви има, та да обменяме идеи и палим една друга!

:kissyou:desi13 - браво миличка!Чудесна картичка!:blueflow:Добре че си ти да движиш темата ,че ние като сме се зашили и не поглеждаме тука!Ама накрая "ще убием рибата "!:DСкоро и аз ще покажа н:kissyou:ещо ,сега го сглобявам !Как върви календара !

Всички шият усърдно :D , чувам скърцане на иглички по картона! Значи календарът ни ще е страхотен!!! :idea: Нямам търпение да си разменим картинките и да ги сглобим! :kissyou:

Деска, много е хубава картичката, вероятно и притежателката й я е харесала. :)

Всички шият усърдно :D , чувам скърцане на иглички по картона! Значи календарът ни ще е страхотен!!! :idea: Нямам търпение да си разменим картинките и да ги сглобим! :kissyou:
Миличка ,ако си готова можеш да пращаш !Аз обаче не съм започнала ,защото бързам с един подарък на дъщерята,тези дни има РД!Но и аз като Скорпито ще ги изфабрикувам бързо!:confused:Така че пишете и давайте адреси на ЛС, аз ще ви ги препратя!:kissyou:

Последно редактирано:
Аз пак ще се хваля.....

021389276.jpg

Спечелелия най-много гласове получава награда /Комплектовка гобленче ,от мене/За това аз няма да участвам в конкурса!

Аз чак сега загрях!:uhhhh: Как така няма да участваш? :( И аз няма да участвам, тогава! Може да не се оценяваме помежду си, а момичетата, които следят темичката ни, но не участват! :confused:

Ооооооо Гечи и аз до сега не можах да вдяна за какво става въпрос. Пепен и аз тогава няма да участвам или всички или никой. Ние можем и без награда - нали го правим еи така за спорта:lookup:

Деска, съгласна съм с теб! Ще си имаме нещо за спомен от всички участнички и това е!!!!

Назад