Моите красоти

• Началник на темата Началник на темата sianie35
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap: Невероятно красив и стилен подарък:kissyou: А на Златето да й е честит и със здраве да си го ползва !

Честито на притежателката на тези съкровища.Златни ръце имаш Фани.Много са красиви :clap:

Фани ,възхищавам се на всичко,което правиш!Златето има невероятен подарък,сътворен от твоите златни ръце!

Фани и на мен всичко сътворено от теб много ми харесва , често надничам тук защото твоята страничка ми действа много релаксиращо :clap::kissyou::kissyou::kissyou:

Невероятно красив и стилен подарък:kissyou: А на Златето да й е честит и със здраве да си го ползва !

A на Златето дали ще й даде сърце да го ползва........от време на време ще си ги изваждам да им се радвам и пак ще си ги скривам....:) Показвам ги на който дойде в къщи,но не давам да се пипат:D, завързах си ги отново в опаковката и така да гледат :idea:

Е ,момичета, не съм достойна за похвали от такива майсторки като вас!Беше ми първи опит с бирконюто и доста бях притеснена дали ще се справя:idea:.Със сигурност няма да остане последен обаче, вече набелязах следващия модел.
Злате ,как бе мила ще го държиш в тази опаковка ,то така набързо го опаковах в хотела с каквото намеря.....не можах да го докарам от към визия :D.Наистина го уших с голямо удоволствие, искам да си го ползваш със здраве!

Леопарда разбива сърца! :clap: Прекрасен е!

А "Гобленарското Бижу" е много нежно и чудно изпипано!

Браво! Коя ще е следващата красота?:idea:

Какъв опит бе момиче........Ти си майстор, поредните изпипани красоти:!::clap::clap:

Точно и аз се зазяпах по снимките и чета мнението на moni2111 :D . Истински ти се възхитих не само на изработката на комплекта, но и на снимките :clap: :clap: . Явно си човек с много таланти :kissyou:

Назад