ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Има предложение от софийската група:

Всеки участник на срещата, който желае и има възможност да донесе бродирана картичка, малко рамкирано гобленче, някакво коледно украшение или каквото сметне за подходящо за благотворителен коледен базар.

Тези неща ще бъдат предоставени на на Сдружение „ Асоциация Аутизъм” - „Изграждане на Дневен Център за лица с аутистични проблеми”.

Нека поне малко да помогнем на тези деца!

Здравейте!

Във връзка с организацията на Третата Национална Среща:

Моля всички (дори тези, който имат минимален шанс да присъстват) да ми изпратят e-mail с малкото си име и nikname-a си във форума. Моля, информацията изпращайте само на e-mail-a ми, а не на лични съобщения, поради риск да се задръсти входящата ми кутия и част от участниците да не могат да ми изпратят ЛС. Предварително благодаря!

Адресът ми е

Скъпи приятели, ОЧАКВАМЕ ВИ!​

Последно редактирано:
Здравейте, момичета! Да уточня и аз, ако идвам ще съм с хотел! Но за сега не съм 100% сигурна дали ще успея да дойда! :kissyou:

Има предложение от софийската група:

Всеки участник на срещата, който желае и има възможност да донесе бродирана картичка, малко рамкирано гобленче, някакво коледно украшение или каквото сметне за подходящо за благотворителен коледен базар.

Тези неща ще бъдат предоставени на на Сдружение „ Асоциация Аутизъм” - „Изграждане на Дневен Център за лица с аутистични проблеми”.

Нека поне малко да помогнем на тези деца!

Имаме предложение да се сложи и касичка. Не всеки ще има възможност да направи нещо, но съм съгурна ,че всеки ще има желание да участва по някакъв начин в тази благотворителна инициатива. :yes:

Запис и от мен,но без хотел.
Съгласна съм за касичката.Аз лично няма да се справя с приготвянето на каквато и да било бродерийка.:kissyou:

:confused:Шанса е минимален,но нека се запиша и аз.По това време навярно ще съм на курс и все пак се надявам да успея.Допълнително ще уточня с хотел или без.:flowerlove:

И аз ще съм на хотел.
Четох нагоре, но не видях как стои въпросът с резервацията на самите стаи - организаторките ли ще ги резервират, или както във Варна всеки от нас звъни да си запазва (т.е. време ли е вече да заявяваме стаи)?

И аз се каня да дойда - най-вероятно без хотел ... До края на месеца ще потвърдя 100% присъствието си :kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад