Този продавач няма доставка до България
Има, как да няма. Аз им писах и ми доставиха. Преди около месец беше.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Този продавач няма доставка до България
Има, как да няма. Аз им писах и ми доставиха. Преди около месец беше.
Не споря просто като го сложа на BG за да видя колко е доставката ми дава че няма.Другият вариянт е ако се пише на продавача и той се съгласи на доставка до България.
Здравейте мили дами! Искам да попитам някой поръчвал ли е Dimensions от този сайт и какви са впечатленията му. http://sites.google.com/site/mygoblen/home
В сравнение с Герика цените им са по приемливи. Благодаря ви предварително.
Да съобщя за покупката на Дим от http://www.123stitch.com/ купих го на 16.06 и днес вече е при менмного бързи и точни са.Не съм имала никакви проблеми с плащането
yonka, по пощата ли пристигат? Поръчах няколко гоблена(пуста му лакомия!), а чак сега се замислих за мито, къде ще ги получа и пр. Поръчката ми е от 123stitch.com
За евросъюза не се плаща мито, но как стои въпроса с пакетите от Америка?
yonka, по пощата ли пристигат? Поръчах няколко гоблена(пуста му лакомия!), а чак сега се замислих за мито, къде ще ги получа и пр. Поръчката ми е от 123stitch.com
Искам да попитам, при поръчка в този сайт,плащането при получаването ли става или си теглят веднага сумата от картата?
Нели, благодаря за отговора-за този сайт говоря- 123stitch.comНе става ясно за кой сайт питаш, но няма значение. При каквато и да е поръчка по интернет първо се извършва плащането и тогава изпращат поръчаното. Когато плащаш при доставката се казва "наложен платеж" и трябва да е уговорено предварително, че ще се плаща по този начин. Щом говориш за карта, зачи е първият вариант - първо плащане, после доставка.
Нели, благодаря за отговора-за този сайт говоря- 123stitch.com
Опитах се да направя поръчка, но не съм наясно с колко точно парички разполагам в картата си. Получих потвърждение на имейла, което трябва да означава,че паричките са ми били достатъчни:idea: и поръчката ми се обработва. Другото, което ме озадачи е, че не се искат данни за последните 3 цифри от задната страна на картата. По принцип винаги, когато съм пазарувала през интернет се иска и тяхното въвеждане. Всичко това ме наведе на мисълта,че може и да се плаща при доставката...та реших да попитам, по информираните от мен..