моето скромно начало

• Началник на темата Началник на темата rosicaemilova
  • Начална дата Начална дата
Много ви благодаря момичета.Радвам се,че розичките ви харесват.След толкова похвали,човек трудно може да спре да шие още и още.Благодаря ви!:kissyou::kissyou::kissyou::flowerlove::flowerlove:

лелеееее Роси изпуснала съм доста неща.поздравления и за розите и за богородичката.много са красиви

Eха как съм изпуснала тези красоти.Много са хубави розичките на тази черна панама.Супер.:clap::clap::clap:

Благодаря ви за милите думи!Сега искам да ви покажа какво избоцках с много прекъсвания,заради продължителен ремонт,на който края на му се вижда:(:kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Ехее,най-после и тях завърши.Виж колко са нежни и са като истински.Със здраве да си ги гледаш и много да им се радваш!!!

Къде съм :sleepy:, че съм пропуснала тези красоти. Всичките ти гоблени са красиви, но най-много ме впечатли жълтата роза. Въпреки, че ни си падам по цветята останаха ми очите в нея. Разкошна е! :clap::clap::clap:

Къде съм :sleepy:, че съм пропуснала тези красоти. Всичките ти гоблени са красиви, но най-много ме впечатли жълтата роза. Въпреки, че ни си падам по цветята останаха ми очите в нея. Разкошна е! :clap::clap::clap:

Много ти благодаря!Тази роза ми е любима и е моята гордост.Отдавна е закачена на стената и не спирам да и се възхищавам.:idea:

Назад