МОЛБА ЗА ПОМОЩ

• Началник на темата Началник на темата djina59
  • Начална дата Начална дата
През миналата седмица нямах възможност да се включа от базара ,защото отсъствах ,затова сега искам да благодаря на всички фирми за гоблени за голямото им и добро сърце ,за предоставените материали и гоблени .
Мислех да спра базара до завръщането ми в къщи ,тъй като ми предстои операция на 6 декември ,но децата пожелаха да продължат ,а аз ще поддържам връзка с тях .

Желая на всички лек и спокоен ден:kissyou:

През миналата седмица нямах възможност да се включа от базара ,защото отсъствах ,затова сега искам да благодаря на всички фирми за гоблени за голямото им и добро сърце ,за предоставените материали и гоблени .
Мислех да спра базара до завръщането ми в къщи ,тъй като ми предстои операция на 6 декември ,но децата пожелаха да продължат ,а аз ще поддържам връзка с тях .

Желая на всички лек и спокоен ден:kissyou:

Пожелавам ти операцията да мине леко и скоро да си пак на първа позиция :kissyou:

Благодаря ви ,операцията е ТРИ дискови хернии ,не се плаша от самата операция а от това че трябва да отсъствам от дома когато имат нужда от мен ,но вече съм неподвижна и нямам друг избор,въздържах се и заради финансови проблеми ,но сега в този случай щеме оперират безплатно .
Остава само да се моля всичко да е наред:kissyou:

Джина, успех и късмет!:idea:

Сигурна съм, че всичко ще мине успешно и всичко лошо ще ти остане зад гърба през тази година!

Догодина само положителни емоции и никакви болести! ДАНО!

Знам какво е да чакаш операция и резултати след това. Минах го този нелек път и затова ти пожелавам много здраве, сили и всичкия късмет който ти е нужен.

Мила ,малко ли ти е на главата,та сега и това.Вярвам ,че всичко ще мине добре.Операцията ти е на Никулдден -дано светеца ви закриля теб и семейството ти.

Рядко съм срещал човек като тебе , искренно ти желая успех , на Никулден ще е операцията ти и искренно се надявам светеца да те закрия . Успех
:kissyou:

Желая ти всичко да се развие по най-благоприятния за теб начин и да се върнеш при близките си жива, здрава и работоспособна. Стискам палци! Успех!:kissyou:

Аз също ти стискам палци да мине всичко идеално,и нека Бог да те закриля и да бъде всместо ръцете на хирурзите.Знам какво е да си неспособен за себе си.УСПЕХ.УСПЕХ.УСПЕХ.(За мен тази дата е паметна защото е родена тогава дъщеря ми)

Само силната ти вяра в успеха да не те напуска и всичко ще се нареди Имаш и нашата съпричастност. Силна си и бог да е пред нас.

Здравейте на всички
вече съм в къщи ,днес ме изписаха и много се радвам че за празниците ще съм у дома -операциите минаха супер за което съм безкрайно благодарна на НЕВРОХИРУРГИЯ гр Велико търново и специално на доктор Гецов.

Благодаеря и на всички вас които ме подкрепяхте през цялото време :kissyou:

Назад