Няма ДМС?

• Началник на темата Началник на темата Дейзи
  • Начална дата Начална дата
ДМС оригинални

Вчера бях във фирма АДИ и имаше всички номера.
Тя е официален дистрибутор на ДМС - ФРАНЦИЯ:kissyou:

Аз също пазарувам ДМС от фирма АДИ в ж.к. Стрелбище защото ми е наблизо...последният път преди около месец цената беше 85 ст...те винаги разполагат с пълния набор конци...сега си задавам въпроса, как в магазинът на ул. Стамболов често се случва да липсват номера, а фирма АДИ разполага винаги с всичко...и като чета мненията ви започвам да се съмнявам, че това ДМС е оригинално въпреки, че фирмата обявява себе си за "официален дистрибутор на френската фирма "DMC"...но откъде и как явно само тя си знае... :oops: ...

И фирма АДИ са официални вносители. Не се съмнявай в качеството на конците им.

официални магазини за ДМЦ продукти в БГ

Ето тук можете да видите всички официални магазини, в които се продават ДМЦ продукти:

http://www.dmc.com/majic/pageServer/0h01000057/en/Store-search.html?cpays=57&cville=2194

Товба е за София, от същата страница могат да се проверят и другите градове в БГ. Най-добре е да си знаем от самите ДМЦ, нали? ;)

Хора, споделете около вас на колко продават DMC-то, че май магазините се възползваха от няколко месечното нямане и го вдигнаха доста!!!:confused:

Аз ги взимам на 85 ст. от магазина в ж.к. Стрелбище, но на други места в София съм ги срещала и по 95 ст. Продавачката се обясни, че й бил много висок наемът...не знам каква е работата...

В някои магазини са и по 1лв. Всички се снабдяват от официалните вносители, след това си начисляват съответната надценка...Колкото епо-малък мъгазина и отдалечен от центъра, толкова по-голяма му е надценката:confused:

Възползваха се и още как, във Варна вече конците дмц са на цена 1.20 лв, но все още има липсващи цветове.

Аз се обаждах по телефона преди 3 дни в магазина на Ст.Стамболов и попитах за цената-0,80 ст.струва чилето.

Момичета цените са увеличени защото вносителят ги увеличи сега.Логично е щом ги купуваш по скъпо да ги продаваш и по скъпо за съжаление. Нямаше край тяхното увеличение на вносителите.За съжаление те диктуват пазара -ако искаш

Но не е редно във Варна да е толкова скъпо,а в съседни по-малки градове да не е:(

конците дмц в българия са менте, взех от тух един и същи номер 436 а се оказаха с различни нюанси и то доста големи разлики! а съм ги купувала от едно и също място!

Между другото и аз съм имала точно същия проблем с този номер, надали е съвпадение, че е един и същ номер...:confused:

конците дмц в българия са менте, взех от тух един и същи номер 436 а се оказаха с различни нюанси и то доста големи разлики! а съм ги купувала от едно и също място!

Това се случва не само в тук. При всяка нова партида може да има леко отклонение от цвета - зависи от производителя . На мен ми се е случвало в Гърция....

Всяка партида е означена на самия етикет с някакъв знак-до номера -обърнете внимание.Затова ако имате полета за изпълване си вземайте пълното количество конци,за да нямате разминаване после.

Вчера си купих ДМЦ вече на 1,20лв,Имах чувството,че на продавачката и беше неудобно да ми каже цената,И чак ми се извини,

Назад