Ето малко и от моята колекция

Ох, очите ми останаха бродираните цветя :loveglasses:
Ще ги рамкираш ли или ще правиш нещо друго с тях? :idea:

Петя твърдиш че спиш :D.......но кога успяваш да правиш и толкова много разнообразни и красиви неща?

Петя "дядката "е страхотен !:clap::clap:
От дълго време съм му хвърлила око ,но ти ме изпревари :(
Ако решиш да ми прехвърлиш и схемата :D цена няма да имаш!:kissyou:

Много е готина овцата :D. Браво за смелостта ти да експериментираш с различни техники! :kissyou:

Последните цветя са уникални!
Но "дядката" ми е фаворит. Нимуе, нали? Нямам смелост още да хвана нещо такова. Струват ми се изключително детайлни и сложни за изпълнение. Поздравления!
:kissyou:

Последните цветя са уникални!
Но "дядката" ми е фаворит. Нимуе, нали? Нямам смелост още да хвана нещо такова. Струват ми се изключително детайлни и сложни за изпълнение. Поздравления!
:kissyou:
Blagodaria ti za hubavite dumi
A diadkata e neocraft i e super lesen

Петя, искам и тук да ти благодаря за подаръка в осмомартенската игра. Даже и не предполагах, че розичката си я правила ти. Най-много ми харесаха бискорнютата. Благодаря ти!

Нямаш ли срам??? Сън не ме ловеше, заради снежните човеци и тъкмо се бях успокоила че си се спряла, ама не-сега овце подхвана да майстори и пак няма да мога да спя. А за момъка думи нямам, влюбих се в палчетата на краченцата му и заради него няма да спя. За осмомартенския подарък мога само да завиждам на собственичката, а кокошките емен емен ще закудкудякат. Еми страхотна си Петя :clap::clap::clap:

Назад