did_tag Гобленар Модератор 16 Февруари 2011 #81 Много красиво ........... :clap::clap::clap::clap::clap:
drmagi 25 Февруари 2011 #87 Много интересен гоблен,за първи път го виждам.Хубав е и е оригинален.Браво
nikoll Гобленар 28 Февруари 2011 #88 Всичките дами са перфектни:clap:, особено ми допадна последната японка и индианката :loveglasses:.
BIBETO 2 Март 2011 #89 Отново нещо прекрасно виждам в страничката ти! Поздравления!!!:clap::clap::clap:
O olera2 25 Юни 2011 #92 най новото ми творение натюрморд с тиква вече оформенно и още натюрморди обожавам ги Последно редактирано: 3 Август 2015
ANIMONI 25 Юни 2011 #94 Очаквам и "вечер2 ".Друго си като се рамкират и снимат малко по-отдалеч/то нали гоблен отдалече се гледа.Какво ли следва сега?
Очаквам и "вечер2 ".Друго си като се рамкират и снимат малко по-отдалеч/то нали гоблен отдалече се гледа.Какво ли следва сега?
marji 27 Юни 2011 #95 Много хубав натюрморт. :clap::clap: Изглежда някак си много български. На коя фирма е тази разработка, защото за първи път я виждам? Последно редактирано: 28 Юни 2011
Много хубав натюрморт. :clap::clap: Изглежда някак си много български. На коя фирма е тази разработка, защото за първи път я виждам?
ya-ya Гобленар 27 Юни 2011 #96 Направо си като фурия!Много ми хареса натюрморта!:clap: Поздрави и на мама за Жътварките!Приказен е станал!:clap::clap:
Направо си като фурия!Много ми хареса натюрморта!:clap: Поздрави и на мама за Жътварките!Приказен е станал!:clap::clap:
O olera2 27 Юни 2011 #98 на чудното мигновение руска разработка е гоблена аз също го харесах като го видях защото е нещо малко по различно от останалото
на чудното мигновение руска разработка е гоблена аз също го харесах като го видях защото е нещо малко по различно от останалото