rodich 8 Септември 2011 #81 Много красива нощна пеперуда! :yes: Вижда ми се големия модел, а много бързо е в готовите. Поздравления! :thumbup::clap::clap:
Много красива нощна пеперуда! :yes: Вижда ми се големия модел, а много бързо е в готовите. Поздравления! :thumbup::clap::clap:
doris Гобленар 8 Септември 2011 #83 Благодаря на всички погледнали моята страничка!:kissyou: rodich, да големият модел е но схема е много приятна за шиене, а и меракът е голям!:gipsy: mimiko- извадила съм "Х"одялото,ама много трудно върви.
Благодаря на всички погледнали моята страничка!:kissyou: rodich, да големият модел е но схема е много приятна за шиене, а и меракът е голям!:gipsy: mimiko- извадила съм "Х"одялото,ама много трудно върви.
moni2111 8 Септември 2011 #84 ъ Имаш си прекрасна "пеперуда" Когато ти омръзне "Х"-одеалото почвай другарчето на "пеперудата"-нали има и дни. :clap:
ъ Имаш си прекрасна "пеперуда" Когато ти омръзне "Х"-одеалото почвай другарчето на "пеперудата"-нали има и дни. :clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 8 Септември 2011 #85 :clap::clap::clap:Тази е чудничка! Това беше за тренировка за рояка от пеперудки.Чакам поне етапче :idea:
:clap::clap::clap:Тази е чудничка! Това беше за тренировка за рояка от пеперудки.Чакам поне етапче :idea:
ANIMONI 8 Септември 2011 #86 Много са нежни тези на Ланарте.Тези пеперуди май са ти слабост,но има за какво -все за красоти се хващаш.
Много са нежни тези на Ланарте.Тези пеперуди май са ти слабост,но има за какво -все за красоти се хващаш.
marti Гобленар 8 Септември 2011 #89 Много е сладка :loveglasses: . Ама наистина си "Спиди Гонзалес" :idea:
svetla1963 9 Септември 2011 #93 Дорис много е готина!!!!:-| Можем да я сложим за емблема на групата!!! Нали сме пеперуди! Поздравления!!:clap::clap::clap:
Дорис много е готина!!!!:-| Можем да я сложим за емблема на групата!!! Нали сме пеперуди! Поздравления!!:clap::clap::clap:
TDK 10 Септември 2011 #95 Пеперудката ти е прекрасна!:clap::clap::clap: Но сигурно и е самотно и затова си дремва! Чака си другарчето!:idea:
Пеперудката ти е прекрасна!:clap::clap::clap: Но сигурно и е самотно и затова си дремва! Чака си другарчето!:idea:
aida01_04 18 Септември 2011 #96 tozi goblen e prekrasen v planovete mi e no neznam koga 6te mo doide reda mnogo mo se zaradvax bravo :clap::clap:
tozi goblen e prekrasen v planovete mi e no neznam koga 6te mo doide reda mnogo mo se zaradvax bravo :clap::clap: