mamanushi показва

Много са красиви тези завъртулки на Фаби Райли!Поздравявам те за чудесната изработка!

Първото нещо за тази година - пендибул за играта Сръчнотийки 2012. Меланжирани конци ДМС 121, много приятно се шиеше и стана още една чудна играчка за елхата.

Много нежно и приятно настроение има в твоите сръчнотийки! Винаги ни радваш с красоти!Успех и занапред!

А сега нещо, направено за 2 часа - висулка за ключове със зодиакалния ми знак Стрелец. Схемата е от безплатните на фирма Shinie Room.

Малко е големичко това ключодържателче,но пък със сигурностт е страшно удобно да се напипа в препълнените дамски чанти.Аз като застана пред асансьора и почвам да ровя ми призлява докато си намеря ключовете... :D:D:D

:clap::clap::clap: Приказно ! Да ти е жива и здрава малката принцеса! И понеже и аз очаквам едно бебенце от скъпа за мен приятелка ще е удобно ли да помоля за схемичката:idea:

Разкошен подарък за малката принцеса! Да ти е жива и здрава внучката и като поотрасне да тръгне по твоите стъпки.Дотогава баба ще шие хубави детски гоблени и ръстомери с принцеси:D:kissyou:

Назад