всички са много красиви:clap: и рамките са чудесни. много ми хареса ВЕЧЕРНИЯ ГРАД на РТО. може ли да споделиш от къде го поръча. при нас в ст.загора е 100лв.(малко ми е скъпичко). дали мога да го намеря на по-сносна цена и поздрави за прекрасната колекция.:flowerlove:
Равносметката ми за 2014...Много съм доволна, че успях да сбъдна мечтата си за Фуджико...А и останалите ме дариха с чудесни мигове докато ги ших. Фара има нов притежател - семейството на големия син, а снежния човек ще бъде част от подаръка за 3-я рожден ден на внучката.
Bicycle Afternoon на Дименшънс. Ших го от 02.01 до 22.01.2015. 18 каунт малко ме затрудни, защото само два цвята бяха полукръст, всичко на кръст . Иначе от мига когато го видях исках да го ушия...
Браво! Честити да са ти! Колелото е вече в хубава рамка, явно си падаш по ретро рамките, имаше още една подобна напоследък. И на мен ми харесват такива.
Paris Hydrangea, не съм го виждала досега ушит. Както (почти) всичко на Dimensions е станал страхотен! А рамката на bicycle afternoon, наистина е много ефектна! Третият също ли е техен?