Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата do_ni
  • Начална дата Начална дата
Срамувам се, че едва си открих страничката. Много време не съм качвала нищо, но не съм мързелувала. Благодарение на Севдалина Недева започнах една сладурска серия и сега ви представям първите три готови неща.

Серията е супер сладка, а гобленчето, на което си греят дупетата на огъня ми е любимо! :clap: :clap: :clap:

.

Много са "сладки" тези ескимосчета:clap:,кажи ми само къде да намеря тази серия,че дъщеря ми също го хареса,особено този с пингвина.

Богата и разнообразна колекция имаш - поздравления! Много сполучливи са и личните ти разработки с портретите на децата! Радвам се да поздравя още една млада гобленарка в лицето на дъщеря ти! Желая още много успеши на "тихия фронт" и на двете!

Гледам, че всички ви е завладяло коледно настроение и създавате красота след красота. Понеже топките ме грабнаха със своята оригиналност ето и моя първи опит. Само да ви подскажа, че вече се продават като играчки за елха стиропорни топки украсени със станиолови лентички по 6 бр. в пакет за 1 лв. /диаметър 50 мм./ аз такива открих. А панделката е книжна и затова оставих карфичките.

Вкарах в употреба малко бабини дантели. Топката стана малко по - грубичка, но е по своему оригинална.

А панталонът, който отесня на дъщеря ми се превърна в тази практична и оригинална чанта в комплект с несесер.

tazzzz за чанта нямаш проблеми, пращай панталони. Шева е всичко на всичко 4-5 тегела. Трябва крачолите да са здрави, за да има достатъчно плат за дръжките.

Много интересни и креативни неща правиш!Поздравявам те за сръчността!:kissyou:

Назад