За любителите на Golden Kite

"Размотаването" е изключително красиво!:clap::clap:Честито!:clap:Де да можех и аз така да се "размотавам.":greeneye:

Честито!Прекрасна Венеция!Пожелавам ти скоро да го сложиш в рамка,за да изпъкне с целия си блясък!

:kissyou: Момичета, благодарна съм ви, че коментирахте и споделихте моята радост. Янка, тези дни ще поръчам рамката, защото и аз нямам търпение. Ще го покажа после завършен.

То си е като празник да завършиш тази красота, поздравления! Две години труд е направо бързо, аз моя ще го мотам още две поне!
А сега кой следва!!!?

Благодаря ви, момичета. Poepie, следващия ще бъде 795 - The Consummation, но няма да е сега. Искам да си намаля малко запасите. Ако издържа да не започна ГК де....:D

Ето ни току-що рамкирани. Снимките не ми се получиха както исках, явно светлината вече е слаба, но нямам търпение да чакам до утре. На живо е невероятен!

Ето ни току-що рамкирани. Снимките не ми се получиха както исках, явно светлината вече е слаба, но нямам търпение да чакам до утре. На живо е невероятен!

Поздравления за търпението и изпълнението на този много труден гоблен,първо го видях във фейса,сега и тук,много е хубав:clap:
Може ли да те помоля да си го сложиш във Вашите творби,ако имаш тема,защото след малко предполагам ще се почнат поздравленията тук в тази тема,а тя е предназначена за друго.Благодаря ти предварително.

Ново начало, поставено на 30.05.2014 - GK 975 - The Consummation. Готов е почти 1/4 от първи ред схеми и първите римляни са налице.

:kissyou: Благодаря ви, момичета за подкрепата. Нека да е живот и здраве та всички да осъществим проектите си!

Здравейте момичета, обръщам се към всички с предложение.
Видях, че преди време сте организирали покупка на схеми от сайта на ГК. В момента има добри оферти - валидни още 2 дена. Моля всеки който проявява интерес да ми пише: a_mitkova@abv.bg.
Ето и две предложения:
http://www.goldenkite.com/index.php/catalog/product/view/id/22361/s/3071/category/6/
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7667

Назад