Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Мили дами, аз също съм се захванала преди доста време с ГК 655- Цветя в синя ваза, в момента съм ушила около 1/4 от него. Не мога да го покажа, защото още не знам как да прикачвам картинките. Но чак сега, когато започнах да шия вазата видях, че от комбинираните цветове има по два различни знака, а на тях съответства една и съща комбинация от цветове. и това са около 10 знака. Това са първите знаци в таблицата за смесените конци. Не знам дали това съществува при други гоблени, струва ми се страннно. Ако някои има този гоблен, би ли ми го изпратил, защото доста труд отива на вятъра.

Мили момичета, помагайте. Харесала съм този гоблен и се обръщам към вас с молба за схемата, ако някой я има, GK 2351 (medium) или GK 2301 (large) и съвет. Мисля да шия средния размер, защото големият е наистина огромен (1,40*94 см) а средният е на половина......
Май още никой не се престрашил.Само му се канят.
Ама той наистина си е плашещ с тези размери. Иначе е прекрасен.
Да така е- Тихерула се престраши първа, но като се има предвид мащаба му, ще ни трябват доста етапи за да добием представа....Следя всичко за този гоблен,защото е в плановете ми.Благодарение на Евелине и аз се сдобих със схемата.
tiherula го започна,но само преди месец и с огромно нетърпение очаквам етап от нея.