Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Горе вляво на страницата пише фотографии,а под него Файлов архив.Кликваш там и се отваря архива със схеми.Архива на ГК е озаглавен на руски"Золотой бумажний Змей" и са разделени по номера.По нататък е лесно.Независимо какво ви изписва,всичко е абсолютно безплатно.
уа-уа ,опитах но неможе да се отвори целият архив и тя пише че го отваря само за приятели.Понеже съм регистрирана в mylivepage помолих я да ме включи към приятелите си и архива и целия се отвори.:idea: за което и благодаря и на теб че ни насочи :kissyou:
И аз нещо не се справям със свалянето на схеми.
ya-ya , ще може ли да ми пратиш схема на гоблен номер 1585 , страшно много ми харесва и бих желала да го имам.Някой ден ще дойде и неговия ред.
e-mail: misholinka08@gmail.com
Мили дами ,ако някоя от вас има това в архива си ,много МОЛЯ да ми го изпрати . Ще съм ви много БЛАГОДАРНА .Сега се оглеждам и ми се мъдри из главата идеята да се присъединя към "лудите" по ГК или HAED. Набирам смелост и средства за едно подобно начинание .Подкрепата Ви съм сигурна че я имам ,но ми остава по -трудната част /финансовата /.
http://www.goldenkitestore.com/inde...t_info&cPath=240_241_256_271&products_id=7719
Много искам да споделя с вас притесненията си. Откакто шия GK , някак си останалите гоблени ми се струват недоработени, груби...Не знам как точно да се изразя - нещо като детски рисунки. Мисля, че ми се изкриви способноста за възприятие. На някой друг случва ли му се това, или сам самотна луда.
![]()