m_rija 15 Септември 2013 #163 Много са сладурски мъниците! И рамката много им отива. :clap: :clap: :kissyou:
margo67 Гобленар 13 Октомври 2013 #164 Мария, благадаря:kissyou: Скоро май няма да покажа нещо голямо,но ето малко дребни подаръчета. Последно редактирано: 14 Октомври 2013
margo67 Гобленар 26 Ноември 2013 #166 Малко декупаж- една коледна свещ за мен и една кутийка за подарък.Бродерийките ще ги покажа като ги оформя. Последно редактирано: 26 Ноември 2013
Малко декупаж- една коледна свещ за мен и една кутийка за подарък.Бродерийките ще ги покажа като ги оформя.
I irina48 28 Ноември 2013 #168 Много красиви коледни играчки!Още не съм опитвала да направя топки и камбанки,струва ми се трудно,но ще се пробвам!:idea:
Много красиви коледни играчки!Още не съм опитвала да направя топки и камбанки,струва ми се трудно,но ще се пробвам!:idea:
margo67 Гобленар 7 Декември 2013 #169 Благодаря, Ирина:kissyou: Другарчето ми вече си получи подаръка в играта рожден ден, да го покажа и тук.
Благодаря, Ирина:kissyou: Другарчето ми вече си получи подаръка в играта рожден ден, да го покажа и тук.
I irina48 7 Декември 2013 #170 Червеното е любимия ми цвят!Толкова красиви подаръци си направила, направо греят с това червено!Да са честити на рожденичката!:clap:
Червеното е любимия ми цвят!Толкова красиви подаръци си направила, направо греят с това червено!Да са честити на рожденичката!:clap:
margo67 Гобленар 16 Декември 2013 #172 Моето другарче вече си получи подаръка, така че мога да го покажа и тук.
m_rija 17 Декември 2013 #173 Браво, Марго! Страхотен подарък си направила! Направо завидях на другарчето ти :idea: :clap: :kissyou: :kissyou:
Браво, Марго! Страхотен подарък си направила! Направо завидях на другарчето ти :idea: :clap: :kissyou: :kissyou:
smeshko 18 Декември 2013 #175 Много сладки са коледните ти неща, а пък подноса е просто върха, чудесен е !:clap::clap:
sianie35 Гобленар 22 Декември 2013 #176 Марго, благодаря за прекрасния подарък, който получих от теб!Весели празници!
margo67 Гобленар 22 Декември 2013 #177 Фани, много се радвам, че ти е харесал подаръка ми. Весели празници на теб и семейството !:kissyou:
margo67 Гобленар 31 Декември 2013 #180 Багодаря ти Nev:kissyou: Да покажа и аз какво съм сътворила през тази година,с малки изключения подарени без да ги снимам. Май съм наблегнала повечко на дреболийките Последно редактирано: 31 Декември 2013
Багодаря ти Nev:kissyou: Да покажа и аз какво съм сътворила през тази година,с малки изключения подарени без да ги снимам. Май съм наблегнала повечко на дреболийките