обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
гоблени

Днес изпратих парите за гоблена от Асеновград.Увериха ме,че утре ще получите записа.

:cry:A аз нищо не съм получела а с такова нетърпение чаках моята иконка

jumper, не мога да ти пратя ЛС, пощата ти е пълна! :( Писах и преди, ама и сега да кажа, ще пратя по пощата парите.

Писах на лс но да напиша и тук.Днес не успях да пратя парите .Пощата на село е във финансова ревизия.Остава за понеделник.Много съжалявам.:(

Рогоблен

Днес е пусната сумата по пощата за гоблена,който съм поръчала.

Леле гоблените дошли а аз не съм разбрала.Изпрати ми ги по пощата ако кажеш каква е сумата ще изпратя пощенски запис.

И аз чакам някаква вест,каква е сумата и къде да я пратя?Когато изпратя паричките,тогава ли ще получа гобленчето си?

Снежи след час паричките 50.00 лева трябва да са при теб.Разписката е № PS 51380020ll от 14.03.2011:kissyou::kissyou:

Снежи направи едно списъче от кого си получила парите да не се притесняваме.

Манка не знам дали съм я прекръстила но точно това име имам като адрес за получаване на парите. Така че извинявам се ако се е получило недоразумение.

рогоблен

Дано са ни напразни притесненията.Лицето,на което изпратих парите е Снежана и е от Божурище.

Опа,сега се поправям,верно че майка и се казва така,аз без да се замисля пуснах поста си,извинете ако съм ви притеснила:kissyou:хиляди извиненияяяяяя

рогоблен

Манка,
Благодаря,че ни успокои.Сега ще чакаме съобщения от пощата.

Назад