обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
:confused: Аз ли не съм видяла или наистина никой не се е похвалил какво е получил :idea: Споделете, момичета. Приятно ми е да разгледам новите ви придобивки :kissyou:

Предполагам че поръчките още не са разпратени, щом никой не показва. Поне аз не съм получила моята.

Последно редактирано:
Аз чакам от две седмици и нямям никакво известие , сигурно момичето е ангажирано и не може да ги прати .

много съжалявам за забавянето. аз съм с изкълчен крак. гоблените са пуснати в четвъртък. надявам се в понеделник да са при вас

Съжалявам че си пострадала и ти пожелавам скорошно възстановяване.:( Още в понеделник сутринта отивам на пощата. :greeneye:

да бе, толкова нелепо се ударих, че няма накъде. важното е, че не е счупен, по-малкото зло.

jumper-че, скорошно възстановяване! Идват празници и го чака страхотна "физиотерапия" кракът ти:D Това в кръга на шегата, разбира се! Останах с впечатлението, че момичетата са получили вече гоблените си :kissyou::kissyou::kissyou:

аз получих гоблените си ,даже вече единия го започнах и мога да кажа че съм много доволна! утре ще снимам и ще покажа! Благодаря още веднъж на Джъмперчето ! :)

олееее, значи празниците с болки ще ги карам. но ако смятам не физиологичната си възраст, а годините на които се чуствам след няколко дни съм ок :gipsy:

Момичета, помагайте, аз си получих моя Криф, но не знам как да започна да го шия - с кръстчета или с обикновен бод, и с колко нишки също не мога да се ориентирам. А нищо не му разбирам на тоя румънски!

Назад