TDK 21 Октомври 2011 #61 Поздравления за всичките ти прекрасни експерименти! Резултатът е фантастичен:clap::clap::clap:
Nev Гобленар 17 Януари 2012 #64 Наистина, досега не си падах по изонита, но май ще ми обърнеш мнението. :clap:
sissak Гобленар 18 Януари 2012 #65 Оформлението на морския гоблен е пленително.Харесах също и изонита ти.Браво за идеите и перфектното реализиране.
Оформлението на морския гоблен е пленително.Харесах също и изонита ти.Браво за идеите и перфектното реализиране.
asyabg 19 Октомври 2012 #66 Представям ви Рошко! Давайте момечета! Декември наближава! Ето един успешен експеримент, реализиран с помощта на veni3000! Благодаря!
Представям ви Рошко! Давайте момечета! Декември наближава! Ето един успешен експеримент, реализиран с помощта на veni3000! Благодаря!
asyabg 19 Октомври 2012 #68 Ето и един реализиран проект! Розата, подарък от Дани! Както и една бъдеща орхидея!
asyabg 18 Ноември 2012 #73 Благодаря ви момичета, ето и последният ми експеримент е готов и вече съм удовлетворена!
m_rija 19 Ноември 2012 #74 Прекрасни са станали орхидеите! А и като знам , че не стават толкова лесно, колкото изглежда на първо четене.... :loveglasses: :clap: :clap: :clap:
Прекрасни са станали орхидеите! А и като знам , че не стават толкова лесно, колкото изглежда на първо четене.... :loveglasses: :clap: :clap: :clap:
did_tag Гобленар Модератор 7 Февруари 2013 #78 Изключително оригинално................. :clap::clap::clap::clap::clap: