Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Ето нещо, на което съвсем не му е времето, но отдавна имах желание да го ушия. За съжаление с машината не съм толкова добра, но горе-долу се получи добре. :kissyou:

Eто го и в рамка. Малка набързо я избрах, но съм доволна от резултата :kissyou:

Поредната ми дреболия. Хиляди благодарности на tazzzz за подарените магнити! Момичета, кажете ми, това достатъчно зловещо хелуинско ли е? :D

Още една дреболийка за подарък :) Напоследък от такива неща не мога да стигна до гоблена :kissyou:

А този котак е едно гобленче за начинаещи на Дименшънс, което бях купила за дъщеря ми, обаче явно съм надценила детето :) И реших да го довърша аз. :kissyou:

Знам че е рано за Коледа, но откакто намерих схемичките на тези сладурски елфи не мирясах докато не направих нещо с тях :kissyou:

Напоследък децата все искат да им шия играчки и малко позарязах гоблените си заради тях - ето две от последните ушити :)

Благодаря на всички най-сърдечно за милите думи! И за да не прашаса съвсем темичката ми ето малко от коледната подготовка и разни други играчки :) Напоследък се разкъсвам между всичките си хобита и се чудя кое по-напред да хвана.

Още малко дреболийки от мене :kissyou: Усещам се, че почвам да се вманиачавам в куорабиените човечета :D

Няма тема за подаръци извън игрите, но аз искам да споделя и БЛАГОДАРЯ за прекрасните неща които получих.

И тъй като красотите са сътворени от Любомира /mandol/, показвам ги тук. Снимките са от тел, малко некачествени, но Ви уверявам, че всичко е изпипано до съвършенство:

Благодаря и весели празници, :kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря ви, много :kissyou:
А сега още една моя измишльотина, която не знам как се нарича :D

Не можах да изчакам до Коледа :kissyou: Толкова е сладко, че реших да го ушия :) Благодаря ти още веднъж!

Назад