Уау, кога успя и да го оформиш?! Аз сигурно щях да му се моткам поне седмица... :-| . Станал е повече от прекрасен :clap: :clap: . Пожелавам ти по коледа да се напълни с най желаните подаръци!!!! :kissyou: :kissyou:
Ти пък цяла седмица, един тегел и е готов Гърбът му е от тъмносин филц, той си беше в комплекта. Иначе на бродерията сложих сложих двойно лепещо, че много имаше шито със златен конец и ме беше страх да не се изнищи. :kissyou:
Цигулката ми рамкирана и още две други дреболийки. Едното подобно бях шила и за мене, но след това племенницата ми полудя и за нея да направя и сега като го гледам нейното стана много по-сполучливо от моето. :kissyou:
Как така съм те изпуснала от поглед не знам. Има, няма месец и си насътворила едни красоти та свят ми се зави. Това ботушче е невероятно красиво и да потсетиш Дядо Коледа да не забрави да сложи вътре освен лакомства и паричка. За сърцето какво да кажа, направо ми се разби сърцето, че и аз си нямам такова :kissyou:
Една дреболийка. Всъщност трябваше да бъде несесер за тоалетни принадлежности, но в последния момент реших да направя нещо по-различно и стана това - за шивашки принадлежности :kissyou:
Който го може - си го може! И от към идеи и от към изпълнение - мога само да завиждам (макар и не съвсем благородно ).
Браво Лобомира! :clap: :clap: :kissyou: