Среща на Гоблените Плевен

ПРЕДЛОЖЕТЕ ВСЕ ПАК СУМА....ДО КОЛКО ЛЕВА...,ако не сте сьгласни с моето предложение...неоже така безразборно НЕЩО-все пак --ОТ- ДО...

И аз съм за по-конкретни граници,иначе идеята да си теглим другарче в момента не е лоша ,нека има разнообразие в игрите!:kissyou:

:hello:Приемам да е подаръче от 5 до 10 лв. и разчитам на вашите фантазии и предложения:kissyou:Подкрепям всичко по-различно:greeneye:

като гледам,май няма много желаещи за осми март-не се обаждате нещо-защо,кьде се изгубихте?-

като гледам,май няма много желаещи за осми март-не се обаждате нещо-защо,кьде се изгубихте?-

:greeneye:Тук съм!Желаеща съм!Чак тогава ли ще се видим:(!? 8 е във вторник!Кога и къде ще се състои купона!?Това е мноооого важно!А за предложението на Маргото съм за !За лимита на подаръка -да!Искам най- гоооолемия подарък за 1лев!!!Който намери такъв да свирка/не в оня смисъл :D/Правя торта с материали на клиента за 8/яйца ,орехи,масло,шоколад,захар-ГАРАШ/:oops:!Рецептата тук!

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7432

Накрая да се жалвам -опада ми косата ,ще дойда плешива на купона , ако не ми кажете средство да спра това недоразумение:idea:!

Не знам дали сте чели поста ми ,но забравих !Как така без картички мила моя пчеличке!?А моя изонит!Реших-ще го слагам в рамка!А ти не си дръж картичките в шкафа , а си направи албум с тях и го озаглави -"От моите приятели"!Целувки!

Последно редактирано:
Хайде да се видим на 30 януари:idea:!Но къде, дайте предложение:loveglasses::kissyou:!

:idea: Приемам предложението на Маргото за 30.01. Чакам уточнение за кафето. Нали съм си от :smokin: - но в името на добрите и топли отношения ще се прежаля:kissyou:

Не е толкова важно заведението - важно е да се видим по на :coffee:. Марго, пиши ме в списъка една бройка.:kissyou:

Здравейте! Радвам се, че вече съм във Вашата работна групичка. Приятно занимание през уикенда!

:flowerlove:Винаги "Добре дошли!" за ценителите на красивото! За нас е удоволствие да се разраства компанията ни.

Новите момичета да си носят произведения за да им се порадваме!
Бих ги донесла, но са на стената и са големшки :D Това, което шия в момента ще донеса. Те моите не са много - 2 ушити /Ковачницата и Селски изглед/ и в момента шия Романтичната градина. Но все пак е нещо...

Назад