Среща на Гоблените Плевен

:hello: Ето малко снимки. Ще чакаме Ани да качи повечето, защото тя беше главния фотограф.

http://jozefa.snimka.bg/arts/sreshta-pleven.468902.17717443

Благодаря на Aneta :kissyou: за прекрасния подарък, който ми донесе много радост. Благодаря също и на sneji bee :flowerlove: за медния елексир и на края, но не на послендо място на pepen за вкусната торта, малката миниатюрка и картичката и игленика, както и за схемичките :lady: . Благодаря ви момичета. :rainbow:

Последно редактирано:
Благодаря на Пепен за всички тези подаръци и за вкусната торта:kissyou:

Благодарности и на Зоя за прекрасната розичка и за вкусотийките ,които ни донесе:kissyou:

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на СНЕЖА за прекрасното Ланарте:flowerlove:

попадение точно в десятката:!::!::!:

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА МАРГИ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЬК-ВИНАГИ СЬМ ИСКАЛА ДА ИМАМ ЧАСОВНИК С ПЧЕЛИ -ГОБЛЕН-,НО ВСЕ НЕ СТИГАХ ДО НЕГО.....,Е СЕГА ВЕЧЕ :idea::kissyou::yes:

БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВАТА БЬЛГАРСКА РОЗА

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ И НА ПЕПЕН,КОЯТО И ТОЗИ ПЬТ ИЗНЕНАДА МНОГО ОТ НАС--И НАЛИ СЬМ СНЕЖИ БИЙ /ПЧЕЛИЧКА/ -ЕТО КАКВО МИ ПОДАРИ---,ЗА КОЕТО-:clap::kissyou::blueflow:,БЛАГОДАРЯ И ОЩЕ И ЗА ВКУСНАТА ТОРТА:cookies:

:kissyou: За чудесния ден, прекаран в чудесна компания! Благодаря на Ели за прекрасния подарък! Благодаря че ви има!:kissyou::kissyou::kissyou: А снимката е чудесна - като самите нас

Прекрасни подаръци!

Честит Празник момичета!Снощи се въртях до три часа през нощта и не ме хващаше сън от емоции.
Сега е мой ред да се похваля
Пепито (pepen) ме направи много щастлива...то вадих,вадих...край нямаха нейните подаръци.Ето вижте и вие.

Страхотни подаръци и много вложен труд, а какво СЪРЦЕ има тя.....не е истина просто.:kissyou:А какви торти прави,малеееее.....
Това не е всичко. Снежето ме изненада приятно с бурканче пчелен елексир и чудесна мартеничка

И не на последно място...Ваня....тази жена докато и кажеш какво искаш...и то пристига.Чудесно опакована схема...останаха ми очите.

Още стои опакована,жал ми е да я разкъсам
А Зоя прави страхотни сладкиши...май ще си я взимам за сватя....:D
Благодаря ви момичета! НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!

Толкова сте хубави всички.Радвам се, че познавам някои от вас и се надявам другият път като дойда да се запозная и с останалите.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Страхотна среща, момичета!:clap:
Честит осми март!:kissyou:Желая ви да сте живи, здрави и много обичани!

Емоцията от вчера е голяма ,но да покажа и моите нови придобивки!

От Румито/Шарлота/ .Супер е !:kissyou:

От Снежито/пчеличката/ !А после пази диета де !?:(

И от Марианка - новата ни гобленарка !

Всичко беше така вълнуващо и зареждащо с положителни емоции!Купона беше на ниво!Е нямаше танци ,но пък имаше хапване и сладки приказки!Красота от гоблени и щастие от получените подаръци!

Весел празник мили момичета!!!

Честит празник, плевенчанки! :flowerlove:Да знаете, че и аз някой път ще дойда на ваша среща:shy2:, дано само съвпаднат със състезанията на сина ми! А Пепен да праща рецептата за тортата, че много вкусна изглежда! :kissyou:

:hello: Къде се изгубихте? Или вече сте се захванали с новите гоблени?:idea: Още ми държи "влага" срещата - не мога да се нахваля какви сме добри:D. Ако някой започне нещо ново да се похвали веднага;)

Говорихме след 6 май, но това не е пречка и по-рано да си спретнем една междинна :D

Ами може към 10-11 април :D Тъкмо ще са минали празничните дни, празничното :amam: и ще сме отпочинали след :cookies::hic:

:clap: на Маргото! Аз докато не свърша с иконата няма да почвам нищо ново, защото пак ще я оставя да "отлежава" две години:confused: А толкова ме изкушава прекрасния гоблен на Елито:confused:

Назад