Среща на Гоблените Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Шарлота!!!

48.gif

Пожелавам ти от все сърце да друснеш днес едно хорце ,в танц див се завърти и за нищо друго не мисли!:party:Здраве ,щасти е,любов,към теб и от теб! :wine::kissyou:

:cookies: Да ви почерпя виртуално!Много благодаря за пожеланията!Да сте живи и здрави и вие!Съжалявам,че срещата съвпадна с рождения ми ден и не можах да дойда,може би следващия път!:kissyou:

Момичета, от два дни разглеждам темата за срещите ви и много ви се радвам - на вас и красотите, които творите. А и на вкусните тортички, жалко, че не мога да ги опитам.
Имам една молба. Видях, че някоя от вас е шила слънчогледите на Ван Гог, която си ги познае, моля да ми се обади.:rezando::angel: Имам питане.
Приятен ден на всички ви желая и още повече хубави срещи.

:hello: Първо да се извиня за отсъствието си /за кой ли път:(/ , ама ме помолиха да гледам :baby: Дани. И нали съм "маминка", нямаше как да откажа. Не съм абдикирала, нито съм ви забравила - обичам ви и ви се радвам - поздрави!:kissyou:

Sneja_B Гледам преди малко календара и се чудя !Тази дата нещо ми говори , сетих се ,ти си поредната от зодията "везни" :D!Така че ,макар и късничко ,ти пожелавам

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

024.gif

От здраве да се не отървеш и много време да имаш за гобленчета!:kissyou:

ЧРД

ЧРД и от мен Пепи,бьди жива и здрава.Ти си готин човек и заслужаваш много ,много обич от близките и нас гобленарките разбира се!:kissyou:

:kissyou:Благодаря на всички ,които ме поздравиха и тук и на ЛС , и по телефона!Беше един вълнуващ РД!Пожелавам и на вас подобни радости!:kissyou:

Последно редактирано:
SOS! ТЪРСЯ БЕБЕШКИ ПЛЕТЕНИ ТЕРЛИЧКИ!ВСИЧКИ, КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ ЗНАЯТ, ЧЕ СЪМ СКАРАНА С ПЛЕТКИТЕ:uhhhh: А НА :baby:ДАНИЕЛА ВЕЧЕ МУ Е СТУДЕНО. ТЕЗИ, КОИТО ОТКЛИКНАТ НА ПРИЗИВА МИ, НЯМА ДА ОСТАНАТ "НЕНАКАЗАНИ":kissyou:

Mомичета,тези които ще ходят на София имате ли някакъв план за пътуването,аз с Дебора ще пътуваме с влака в 9.30 ,пристига в Сф в12.30!

Аз, Анета и Ели от Белене,ще пьтуваме заедно-мьжа ми ще ни закара и вьрне-ако е живот и здраве.Немога да поема още един човек,защото незнам синьт ми дали няма да иска да дойде в София,за да види брат си:kissyou:

Аз и sisak ще пътуваме с влака в 9.30 ,който желае може да се присъедини към нас вагон 3 място 81 и 83.

:kissyou: честит рожден ден, мила Веси! Традиционно ти желая здраве и положителни емоции, но незабравяй и удоволствията от живота:party::wine::cookies::cookies:

Здравей

Веси, Честит Рожден Ден , миличка!!!
Извини , ме , че е малко на патерици !!!!
Желая ти много здраве , щастие и късмет!!!
Още много красоти да създадеш!!!!

:confused:Честит Рожден Ден на патерици Веси :kissyou: по 1000, но така съм затрупана с ангажименти ,че те забравих , а си ми другарче по зодия!Но ти ще ме извиниш и приеми моите най-сърдечни пожелания за здраве,щастие и любов!Все пак си и юбилярка!Аз моя 40 годишен юбилей съм си го чествала ,не съм и знаела че не трябва да се празнува!Така че чакам една голяма почерпка от тебе,като се видим!Дай боже!:kissyou:

Назад