ето и от мен

Лили, ти изобщо спиш ли или само шиеш.Много е красива тази зеленчукова серия.И аз съм я харесала само дето не знам вече къде ще ги слагам всичките нашити.Очаквам следващото попълнение.БРАВО!

Еее,ти ги метна като поточна линия.комплекси започвам да получавам.Остана ли някой-нещо май видовете лук/кромид и праз/ не съм ги мяркала или пак не съм си пила гинко билоба-та

Еее,ти ги метна като поточна линия.комплекси започвам да получавам.Остана ли някой-нещо май видовете лук/кромид и праз/ не съм ги мяркала или пак не съм си пила гинко билоба-та
останаха само чушките и кромида
Благодаря на всички за насърчителните думи:kissyou::kissyou::kissyou:

Тези зеленчуци са ми любими,и аз ги ших ,докато не уших цялата серия не мирясах,ама пък се шият приятно,давай и останалите два,ще наблюдавам

Уаууууууу............

Това на една кука ли е? Много е нежно :clap::clap:

Лелеееее,много е хубаво перденцето!Браво,Лили!Със здраве да си го ползваш.:clap::clap::clap::kissyou:

:clap::clap::clap:Браво Лили, чудесно се справяш както с иглата, така и с 1-та кука. Много красота има в темичката, много красиви гоблени изработи напоследък, като извадени от приказките са, чудесни пейзажи с наситени цветове, гледам ги и им се радвам така на снимка, а на живо си представям каква красота са. Да си жива и здрава да им се радваш дълго и още много такива да изработиш.:kissyou::kissyou:

Назад