Моето скромно творчество

Най - после се завърнах!ето какво съм свършила за тези месеци, не съм спала много де. :D
- това е от коледната игра за моето другарче.
от играта ЧРД. :kissyou:

Много са красиви Ланарте,а също така много ми допадна и джуджето,станало е симпатично с тази червена рамка БРАВО!

Дани, виждам, че май изобщо не си спала, ами доста си поработила. Всички гобленчета са много-хубави,Ама да знаеш, че възглавничката ми е фаворит.:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Хем много, хем все готини.............:clap::clap::clap:

Ама, Ланартевските дами са ми най на сърце...........

Джуджа е сладур, а на изпраното ми блокира нещо кеепче-то и не го виждам много многа, ама цветово е нежно...........

С една дума - всичко ми харесва, :gipsy:

След 6 месеца достойно зъвръщане!!!:clap: Как ти удържа сърцето да не се похвалиш по-рано и да криеш всички тези красоти месеци наред....:loveglasses::kissyou:

Благодаря Ви за похвалите!

Честно казано има още две гобленчета, но са подарени и не съм ги снимала преди това. Удържах да не се похваля, защото нямах много време за шиене и стоене пред комютъра, но затова пък вече ще съм по - свободна. :kissyou::kissyou::kissyou:

:clap::clap::clap: Седиш и се криеш и изведнъж хвърляш бомбата. Много са хубави и Дядо Коледа е много сладък.

Криеш се, не се показваш и накрая хоп-много и все хубави гоблени:clap::clap:

Божееее, не мога да си открия темичката, ужас - колко много съм мързелувала, а? Ето и последната ми творческа изява :D

А тази рожбичка е на майка ми - "Херинги"

Иконата е чудесна!:clap::clap::clap: Поздравления и за майка ти.:clap: Шиенето на гоблени като че ли се превръща в родова черта.:kissyou:

:clap: Изчезваш за дълго, но като се завърнеш показваш толкова много красиви, интересни и разнообразни гоблени!:clap::kissyou:

Назад