Гоблените на коко5

• Началник на темата Началник на темата koko5
  • Начална дата Начална дата
Мила, прекрасни неща си направила!
Моля те, ела и ни ги покажи!
За да можем да ги видим, да ги пипнем!
Страхотни бижута са!:clap::clap::clap:

Ле-ле :eek: Такива неща не бях виждала до сега . :clap: Ама и на мен ще ми е интересно да ги пипна на живо-особенно кутийката с копчетата . Аз май от кокошка съм станала сврака :D

И на мен ще ми е изключително приятно и интересно да се запознаем и да разгледам зимния гоблен на живо! Хайде, навий се най-накрая и ела на някоя наша среща!

Тези джунджурийкси направих и подарих по празниците, но едва сега успях да ви ги покажа:
Цветя от текстил

кутийки

мини елхичка

Последно редактирано:
По невнимание изгорих единия от капаците на котлоните и за да ги маскирам направих нещо като декупаж

Последно редактирано:
Поздравления!:clap:
Издай малко ,кутийките са облепени с дантели,ширит и копчета и после....със спрей ли си ги пръскала? Или не съм на прав път:D

Браво! Идеята ти е чудесно реализирана! Останах възхитена от кутийките. Би ли ми казала от къде ги купуваш?

Елхичката и цветенцата ти са прекрасни!:clap::clap::clap:

Съвсем като истински са!:kissyou::flowerlove:

Радвам се ,че кутииките са ви харесали. Ползвала съм празни кутиики от крем за лице, копчетата са лепени с топъл силикон и отгоре съм пръскала със златен спрей.

Една нова кутийка и едно пролетно букетче

Подарък за Великден-за складиране на найлонови торбички

А това е виновника за дългото ми мълчание

:uhhhh: как съм ги пропуснала !Страхотни са и новите попълнения, а за кутийките нямам думи.Страхотна идея и още по-хубаво изпълнение.Смятай, че вече съм я откраднала :D
:clap: за всичко сътворено!

:uhhhh: И аз като Светлето, къде съм спала :confused: Невероятни идеи и още по невероятно изпълнение :clap:

Рядко се появяваш, но като се появиш показваш невероятни неща!

Как ти ражда главата и как ръцете ти сътворяват тази красота?:idea:

ПРЕКРАСНИ СА!!!!

Поздравления за новите попълнения. Пейзажът се очертава да стане страхотен, но и заекът много ме впечатли!:clap::clap:

Назад