За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Мога ли да споделя - завърших моя първи Dimensions и сега работя върху контурния бод. Много, много трудно върви. Има много контурен и на места линиите ги правя по няколко пъти докато реша че съм доволна как изглежда. Върху тези 5 ката на места промушването на иглата е доста трудно. Имам един въпрос - когато на схемата изглежда, че контурният бод не попада точно в дупка как го правите - бодете в средата на кръстчето ли? Ако успях да обясня правилно... И последен - през колко най-много бода правите контурния?

Деси, контурния бод правя през повече от едно кеадратче, там където ми съвпада с дупчица на панамата.До 4-5, та даже и 6 нишки няма никаква опастност да провисне конеца след изпиране и свиване на панамата,

Публикуване на мнение в темата

Здравейте и аз да кажа за моя първи ДИМ Грациозна ера с ваша помощ и с това,че ми дадохте кураж да се захвана с тази фирма:idea: Събрах си конци ДМЦ купих си панама от твърдата само, че е бяла. Видях след като го започнах,че е на гълабово сива но нали е първи и е учебен:crazy: му се радвам и на това,което се получава до момента.Благодаря на всички,които ме напътстваха и ми даваха съвети:kissyou:За схемата също хиляди благодарности:kissyou:

Харесва ми как ти се получава,наситина са доста сложни повечето от техните гоблени,но като стане готов виждаш,ч е си е струвало,а аз когато шия нешо такова си почивам междувременно с някой дето става по-бързо:)

:clap:, направо ми замириса на море. Получава се страхотно. Спорна работа ти желая:kissyou:

tamida гоблена е много красив и наистина замирисва на мореее. Продължавай....

Публикуване на мнение в темата

Ето и още едно етапче от мен Притесняваме само това,че шия на бяла панама.Не знам накрая какъв ефект ще има.Дайте съвет да го оставя ли така или да търся подходящ цвят за фон? За празното място.Първи гоблен ми е на тази фирма и е един вид учебен.Имам идея за белите места (за панамата),да и направя снежинките от подходящ цвят конец.Помагайтееее!:confused::kissyou:

Последно редактирано:
Имах удоволствието да се запозная с dori4a и да видя гоблена.Много хубаво се получава,фончето го шие с подходящ за гоблена цвят.Ще чакаме контура и френските възли....

Назад