До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
и при мен е така от няколко дена , но си мислех че проблема е от моя комп :confused:

Проверете си локалните настройки и часовата зона.

И аз имам проблем от няколко дни. Проверих настройките, но там всичко е наред. Картинките, качени през форума ми излизат като надпис и като кликна върху него тогава се появяват. Но освен това не ми се обновява началната страница, където пише кога последно съм посещавала форума и кои са новите теми. И още нещо, което може би не е от форума проблем, но в другите сайтове не се проявява - не ми работят стрелките за връщане назад и ако искам нещо да видя отново трябва да мина целият път от началото на съответния подфорум. :confused:

това са настройките ми

поразрових се из форума и старите снимки се виждат, но новите като тези в заявки - не

Можете ли да изпратите линк и номера на мнението, където не се виждат снимките?

Без да искам си изтрих мнението,би ли го възстановил Динко,да не го
пиша пак
:idea:

И при мен се получава същото, даже на три различни компютъра. Снимката не се вижда в страницата, но като щракна върху нея , се отваря в нов прозорец и се вижда.

Последно редактирано:
Всъщност не се виждат част от снимките, качени като прикрепени изображения, но няма проблем при тези, които са качени чрез външни сайтове.:idea:Дали не е направено умишлено, за да се научат всички да спазват условията на форума?

Всъщност не се виждат част от снимките, качени като прикрепени изображения, но няма проблем при тези, които са качени чрез външни сайтове.:idea:Дали не е направено умишлено, за да се научат всички да спазват условията на форума?

Предполагам, че ако беше така щеше да има нещо от сорта на обява или да се блокира опцията за качване на снимки :confused:, а старите снимки преди профилактиката качени през форума се виждат

съжалявам, че пак аз :shy2:, обаче като се опитах да отворя заявките днес ми показва това

онзи ден преинсталирах компютъра и не смея да го отворя :(

И при мен излиза същото не знам какво става,може би има някакъв проблем!

при мен излезе с chome, с explorer-a няма проблем.........
по принцип chome-то често си включва тези блокировки, решава, че нещо му е съмнително и хоп - включвало ми се е и на страницата на НАП :oops:

Назад