До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Имам следният въпрос. Една колежка, която също е член на форума ми е изпратила три ЛС досега, а аз не съм получила нито едно. Възможно ли е това да се дължи на факта, че е регистрирана от моят компютър или да търсим причината другаде?

??????

:kissyou:Моля Ви. Няколко пъти вече си пренастройвам пощата и не мога да разбера, защо не получавам заявките за съответния месец?????Може и аз нещо да не съм наясно, но моля за отговор.:kissyou::flower:Предварително благодаря.

???????

:kissyou::?::?::?:Това е втори месец в който не получавам заявките за съответния месец. Да не би аз да трябва да направя нещо.????:?:

Аз също не получавам заявките за съответния месец ,но отсъствах малко и го отдадох на това.:loveglasses:

Аз не получавам никакви известия от много дълго време - нито за теми с абонамент, нито за ЛС.

Милички,туй цветенце във ляво замръзна вече:D.Бихте ли ни украсили с нещо друго?:kissyou:

ххх

:kissyou:Извинявам се, че пак притеснявам администраторите, но как ли не си пренастройвах пощата и абонаментите, но пак не получавам известия на ел.поща за заявките за м.март 2011 например /хайде м.февруари го забравих вече/.:kissyou:

Има ли възможност при отваряне на темите,независимо коя страница,винаги най-отгоре с две думи да бъде написано точно за какво се отнася?Например,отваряме темата за портрети,а най-отгоре да има стационарен надпис от типа"Тук се побликуват само схеми" и линк за правилата във форума кум новите членове.
В някои руски форуми е така направено и после е по-лесно да знаеш къде какво да пишеш и така няма и сърдити или сконфузени при евентуални забележки.

Има ли възможност при отваряне на темите,независимо коя страница,винаги най-отгоре с две думи да бъде написано точно за какво се отнася?Например,отваряме темата за портрети,а най-отгоре да има стационарен надпис от типа"Тук се побликуват само схеми" и линк за правилата във форума кум новите членове.
В няк:kissyou:ОООоооуу, Да, ако става:kissyou:

Искам и аз да попитам за часа,при мене във форума излиза с два часа назад, как трубва да бъде

Искам и аз да попитам за часа,при мене във форума излиза с два часа назад, как трубва да бъде

отиваш на контролен панел ,влизаш в лични настройки ,от там на часова зона и трябва да избереш да пише-GMT+2-KALININGRAD Sovth Afrika-дано ти помогнах

Благодаря ти за обяснението, направих го така но за сега няма промяна, ще изчакам може пък да стане

Благодаря на админите за осмомартенския поздрав! :kissyou:

Много приятно бях изненадана от оформлението на форума в чест на празника на жената.:idea:

Излиза ми една отвратителна реклама, която закрива заглавията на темите и аватарите на съфорумките. Не може ли да се премести отдолу или отгоре или където и да било другаде?

Назад