Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mimiko
  • Начална дата Начална дата
Радвам се, че и на вас са ви харесали кончетата :idea:
А сега да ви покажа какво завърших тия дни- започнато преди форума и подаръчетата които приготвих за 8-ми март

Много красиви,стилни подаръци.Поздравления щом си успяла да си довършиш нещо започнато прди форума-доста е отлежало.

Красиви подаръци!!!:clap: Зарадвала си няколко души за празниците със стилни гоблени!!!:clap::kissyou:

Цялата ти колекция е прекрасна:clap: , а осмомартенските подаръчета със сигурност ще се харесат на новите си притежатели!:kissyou:

:clap::clap::clap: Чудесни подаръци си изработила , да са честити на новите им притежатели:kissyou: срашно ми харесаха и впечатлиха маргаритките ти ,и ако е нескромно може ли да помоля за схемата:idea:

:flower::flower::flower:И аз да добавя, като горда притежателка на маргаритките - на живо са още по красиви и нежни - просто невероятни. Честит ти празник мила, желая ти да си жива и здрава, много обичана и желана.:kissyou:

Леле, от кога не съм пускала нещо ново:idea:
Една серия-недовършена, още не съм ги къпала ,но последното ще почака и тогава. Както винаги и снимките ми са на "ниво", но се сещате за каквио иде реч:D

:clap:Прекрасни подаръци, но маргаритките ме впечатлиха!
А тези, новичките иероглифи - много стилно изглеждат!

Назад