Гоблените на Весито

• Началник на темата Началник на темата vessito75
  • Начална дата Начална дата
Така де, сега им е реда на Коледните бродерий!!!:loveglasses: Пак перфектно си се справила, но я кажи............. хо-хо-хо не беше ли на латиски ho-ho-ho?:idea:

Беше,Пепи,ама Ванката като каза искам на български....Сто часа се мъчих да ги нагодя.:DНе стана много добре,но по-хубаво не можах да го измисля.:kissyou:

Благодаря ви,мили момичета!:kissyou:Следващото Светле е Хаеда.Дорис отдавна ме издуха,но смятам да я догоня.Чакам само да покаже докъде е стигнала да се нахъсам повече.:hehe:
:idea:

От два месеца не съм "мърдала по Хаеда" -сигурно , ще ме задминеш!:(:kissyou:

Хубаво е! :idea: А какво му е предназначението или е просто за украса? Аз подарих герданче на племенницата на мъжа ми направено от такива плетени топчета-много са оригинални!!! Ще го снимам някой път да го покажа тук във форума.

Благодаря,момичета!:kissyou:
Дорис,по Коледа се утрепах да се науча как се плетат и накрая си ги купих готови.:DКитайките са страшнии,ей.....

:oops: Девойката със зайчето е на vessito75, а ученолюбивата девойка е от мен - пускам ги заедно тук и в моята тема.

Девойките са станали суперски!!!! Браво и на двете майсторки! И пазете подбора, който сте направили момичета , много е сполучлив!
:clap: :clap: :clap: :kissyou:

Още две от серията - оранжевата рокля е на vessito75, като подбора на конците си е изцяло нейн, а тази с мечето е моя - вероятно не си личи, че панамата е меланжирано синьо и снежинките са коприна, но покажете въображение :D

Последно редактирано:
БРАВО! БРАВО! Винаги с нетърпение очаквам да видя новите ви творби!И както винаги -изящни и стилни!:kissyou::kissyou:

На живо са още по- прелестни!!!:loveglasses::clap:
Цялатя серия е супер сладурска!!:kissyou:

Аа, Веси, ти цял зоопарк си наплела :D Но костенурката е просто супер :gipsy:

Назад