Гоблените на Весито

• Началник на темата Началник на темата vessito75
  • Начална дата Начална дата
Ей, Веси, браво!И като гобленар,и като "пластичен хирург" си се справила перфектно!

Лелеее, изглежда ужасно сложно! Поздравления за красотата! Интересно ми е в каква рамка ще го сложиш :)

Олееее,голяма красота!:loveglasses:Не знам колко време и нерви ти е отнела направата му,но определено си струва!Поздравления!!!!:clap::clap::clap:

Багодаря ви,момичета!Доста време ми отне да го ушия ,а за нерви да не говорим и на финала както винаги се "оаках".Отново ,за сетен път не ми се изпра флумастера на Прим.Не случайно аватара ми е ОФЦА.Рамката е избрана вече,остава да се пробвам пак да го изпера.
Благодаря ви за вниманието!:kissyou:

Откога чакам да я видя... :idea: Страхотна е Веси, просто...заслужавала си е труда!!!:yes: Само че наистина е много неприятно това с флумастера. Дано да се изпере. :rezando: Защо не пробваш да разчертаваш чрез тропоска? :confused: Така със сигурност няма да остават следи по панамата.

Красавица е-няма спор:loveglasses::clap:, ама май, май скоро да няма нова собственичка?!?!!?:idea:

Красавица е-няма спор:loveglasses::clap:, ама май, май скоро да няма нова собственичка?!?!!?:idea:
Ако ще се сменя собственичката, казвайте докато е време - да се подготвим с таолети и т.н., че то ще си е събитие..................:gipsy:

Красива,оригинална,нестандартна,както всичко в страничката ти.Не мога да преценя кое най ми харесва.

Ако ще се сменя собственичката, казвайте докато е време - да се подготвим с таолети и т.н., че то ще си е събитие..................:gipsy:

В Неделя като ми го даде за рамка направо си го висвам у нас :D

Прекрасна е.Само не разбрах за тази гейша ли ставаше въпрос ,че ще е сватбен подарък за Дени.Ако е така аз ссъм готова да се прежаля и да се бракувам/само заради подаръка/.Веси,мноооого е красива, и на тази червена панама.Напълно си заслужава труда и мъката по ушиването.

Ето и моите дребосъчета за Малекс.Това е първия ми опит да направя книгоразделител и се надявам да ви харесат.

http://vessito75.snimka.bg/tapestries/goblenite-na-vesito.323125.21277831
Тук са и останалите.
Между другото да ви кажа-останаха 4-5 гоблена в къщи,така че който смята да се бракува да се обажда навреме.:idea:На Гейшата ще и ушия приятелка та да вземе да се навие Деница.Голям мерак ми е да я видя булка и това е!:smokin::hehe:

Ето и моите дребосъчета за Малекс.Това е първия ми опит да направя книгоразделител и се надявам да ви харесат.

http://vessito75.snimka.bg/tapestries/goblenite-na-vesito.323125.21277831
Тук са и останалите.
!:smokin::hehe:
Весе, цял ден ги гледам и им се радвам!Разкошни неща сте направили!:kissyou:

Назад