Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Всичките ми гоблени са на "Милена Стил" и спокойно мога да кажа, че съм доволна от тях. Не съм имала проблеми със схемите, цветовете изглеждат ярки и конците са в достатъчни количества. До сега съм ушила: "Воденичката", "Изгрев", "Замъкът Мерсбург", "Заснеженото градче", "Златното езеро".
Здравейте!Нали трябва да си помагаме и да се насочваме с мнение към успешните разработки на фирмите.Аз съм много доволна от гоблените на Милена стил и списанието им Галерия Бродерия.Вече си мисля,че в сайта има подставени лица,които веднага пишат негативно за фирмата,когато някой е доволен.
Здравейте!Нали трябва да си помагаме и да се насочваме с мнение към успешните разработки на фирмите.Аз съм много доволна от гоблените на Милена стил и списанието им Галерия Бродерия.Вече си мисля,че в сайта има подставени лица,които веднага пишат негативно за фирмата,когато някой е доволен.
Здравейте, момичета. Някой от вас шил ли е Света Богородица на Милена стил. Чудя се дали се получава добре, че тези ярки цветове нещо ме притесняват?!![]()
:no:
АЗ пък смятам ,че "кафевите кутии"" са ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ :!:
Даже мога и есе да напиша по темата!![]()