Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Оле Triana` не знам кога си ги направила тези неща,но са страхотниии,ух ух красотички са всичките цветя:clap::clap:
Показвай ги по едно,че така на куп почнах да ти завиждам и то много"шегувам се",аз така не се наканих поне едно цвете да си направяя:(

Лелеееееееее ....Triana,страхотни мънистени красоти си сътворила:clap::clap:Голяма майсторица си:kissyou:

:D Тези са от миналата зима ,а от тази са все още на клонки, листенца и цветчета-не са сглобени:, покрай тези игри не ми остана време ,а сега като се запиша и за осмомартенската може и така да си останат :D

страхотни красоти сте сътворили! благородно ви завиждам на усета и сръчността, с която ги творите. браво! надявам се скоро отново да видим някоя красота сътворена от вас,момичета!
уникални сте!

Невероятни са дръвчетата, и цветята на Триана и всичко, всичко е невероятно!!! Имате златни ръце!:clap::clap::clap:

Айде и аз да се включа.Ето мойта розичка
За съжаление немога да видя снимките на Triana и искам да те питам дали можеш да ми изпратиш схема на зюмбюли.Това е любимото ми цвете,но за съжаление неможах да намеря инструкции как се прави.Благодаря ти предварително :kissyou:

:eek: Леле, мале!Паднаха ми очите! Каква е тази прелест? Как ги правите тези чудеса, аз най-много да се оплета с мънистата като пате в кълчища.
:clap: Усещам аромат на рози!:kissyou:

Triana` онемях:eek: Тези цветя са невероятно красиви!Зюмбюла е любимото цвете на моята дъщеря. Много ми се иска да се опитам да и го направя. Ще може ли схемичката и на мен?
Шапка Ви свалям момичета ,работите Ви са страхотни!:clap:

:clap: на всички Вас момичета, които творите тези мънистени красоти.
Triana , твоите цветя са прекрасни. Но любими ми станаха зюмбюла и момините сълзи.
Поздравявам Ви момичета :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Голямо браво за всички Вас!!!
Манка, как намираш време за всички красоти, дето си сътворила? Като си помисля само колко неща си създала, че и нас ни модерираш.
Много са красиви бижутата ти! Прелест!

красота

:shock:останах без думи,момичета всичката тази красота която сте сътворили е невероятно,прекрасно,уникално а и доста трудно изпълнимо,аз зная,че на снимка по трудно се долавя истинската красота и изживяването да се докосне човек до тези творби,прекланям се пред талантливите майсторки :flowerlove:щастлива съм,че съм притежателка на красиви бижута изработени от сръчните раце на manka:flower:

Дойде време пак да покажа нещичко изработено от, мен,дано да ви харесват.Колкото и нескромно да звучи аз много си ги рахесвам:-|

jivi , много са красиви дръвчетата, особено плачещата върбичка. :clap::clap::clap:
Можеш ли да ме ориентираш за колко време горе-долу се изработва едно такова дръвче? Че искам да направя за пенсионирането на една колежка и да знам кога да го почвам.

Назад