Димитрина-Аксаково

• Началник на темата Началник на темата hrisipisi
  • Начална дата Начална дата
Дидка прекрасен гоблен.:clap:А какво стана с ръченицата?Очаквам да покажеш и него.:kissyou:

:clap::clap::clap:
мале,малеее чак ми иде да си заровя главата в земята
един след друг с невероятна скорост

Прекррасен гоблен!Много мило излъчване!Покажи "Ръченицата" ,че и аз съм я докарала донякъде,ама много голям да му се не види!

Дими,най-после и аз видях твоите гоблени!Браво!Толкова труд,такова чудо!Много са кресиви,продължавай в същия дух,да не секва приливът на енергия!Сигурно има още пропуснати и непоказвани,аз поне си спомням за една розичка със сухи сиви клони около нея!

Поздрави ,Диме! Преброих ги над 110 и всичките хубави,а сигурно има и още.Само който шие може да оцени какъв труд е това.Бъди жива и здрава и помисли за самостоятелна изложба.:clap::clap::clap:

Останах без дъх, направо загубих "говор и картина", както се казва. Изумителна, уникална колекция!!!! И всичките са толкова големи и много, много красиви!!! Поздравления и поклон пред сръчните ръце, създали всичката тази красота:kissyou::clap::kissyou:
Права е mamani, наистина трябва да помислиш за самостоятелна изложба. Това сигурно е най-голямата лична колекция от гоблени?!

Назад