етапите на rositsa

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Росе, моделът, който си избрала е чудесен. :clap:Като гледам, вече си го преполовила въпреки трудностите със схемата, така че продължавай смело напред. Ще следя с интерес етапите.:idea::kissyou:

:clap:Роси, явно си фен на трудните гоблени. Предишната ти работа е прекрасна, но и този рог на изобилието си го бива - 50 цвята си е геройство. Давай, малко е останало.

:clap::clap:Та ти си на финала. Гоблена става по-хубав от оригинала

Чудесен гоблен си започнала, Роси:clap::clap:
Заинтригува ме панамата - би ли дала малко повече инфо за нея - каунт, марка, цена, размер и от къде се снабдяваш с нея, има и ламе нали :confused:
Аууу, дано не прекалих :cookies::kissyou:

Чудесен гоблен си започнала, Роси:clap::clap:
Заинтригува ме панамата - би ли дала малко повече инфо за нея - каунт, марка, цена, размер и от къде се снабдяваш с нея, има и ламе нали :confused:
Аууу, дано не прекалих :cookies::kissyou:

Ванче , панамата е АИДА 14 , с ламе е , от магазинчето на DMC на ул.Стефан
Стамболов в София . Не помня точната цена , от 25 - 34 лв. за метър , аз като вляза там винаги вземам доста неща и не помня цените на всеки асортимент

Така като гледам, след следващото етапче ще е в другата тема :gipsy:

Чак ми се прияде грозде, може и ябълка ..............., толкова са истински :clap::clap::clap:

Много е красив и свеж!Браво за скоростта с която го завърши:clap::clap:

Незнам.....нямам думи..как се шие толкова бързо..Роси ти си герой,всичко е толкова красиво

Да Ви покажа над какво се трудя в момента.
Тази икона е в плановете ми от миналата година и чак сега ....
За мое съжаление няма да мога да я свърша до Коледа

Страхотна е тази Богородица ( а аз не си падам по религиозни сюжети)!
Направо ми останаха очите :loveglasses:.
Но ми се струва, че с твоята скорост на шиене за Коледа може и да не стане, но за Нова година няма да се учудя ако я видим в готовите :D

Назад