ВТОРА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Очертава се втората нац. среща да бъде много интересна, много загадъчна, абе много, много.... :D
Ама има толкова месеци още, че не смея да се настройвам за нея :scared:

:D Много е сладък талкисмана,с морско син гергеф и гривна от мъниста:idea:

Засега и аз имам желание да дойда. Запишете ме - Nasysy - с хотел. Дано не се промени нещо в последния момент.

Малко да освежим темичката и... лекичко да повдигнем завесата на подготовката. :idea:
Лято е и... замириса на

И тъй като срещата ще бъде на морето решихме да направим изложба с участието на всички - гости и домакини на тема "АХ МОРЕТО".
Това не значи,че няма да си покажете и другите красоти. За тях ще има отделно място.
За това, момичета и момчета /ако има желаещи за срещата/, време е да попълните колекцията си и с гобленче на морска тема.:thumbup: Все още има достатъчно време до срещата,за да успеете. :yes:

Трябва ли да се правят заявки - кой с какъв или какви гоблени ще се представя? Въпросът се отнася както за общата изложба, така и за морската :)

Трябва ли да се правят заявки - кой с какъв или какви гоблени ще се представя? Въпросът се отнася както за общата изложба, така и за морската :)

Може би само като бройка на гоблените,които всеки ще донесе- поотделно за морската тема и за общата. Все пак трябва да имаме обща представа , за да знаем какво място ще ни трябва. Но не е необходимо да се казва точно с кой гоблен ще участва.

На първата среща нямаше ограничения по бройка или тематика - всеки донесе това което прецени за момента. Мястото не беше голямо но всичко се видя.
Нали не е задължително да бродирам морски мотив за да участвам ?

На първата среща нямаше ограничения по бройка или тематика - всеки донесе това което прецени за момента. Мястото не беше голямо но всичко се видя.

Аз също съм на мнение, че целта е да се видим, запознаем и обеним опит
Гостоприемството не върви някак с ограничения във възраст, брой на участниците, темата на гоблените и т.н. :oops:

Естествено,Юрка.
Ограничение няма да има. А морският гоблен не е задължителен. Но много ни се иска да направим и кът само на морска тема.
А ти какво си се запритеснявала. Нима в твоята Гърция няма море?! И нали няма да ни лишиш от удоволствието да му се порадваме на живо ?

Аз също съм на мнение, че целта е да се видим, запознаем и обеним опит
Гостоприемството не върви някак с ограничения във възраст, брой на участниците, темата на гоблените и т.н. :oops:

Никъде не сме слагали ограничение в каквото и да било отношение.
Темата за морския гоблен е само като информация и зависи единствено от желанието на участниците.

Естествено,Юрка.
Ограничение няма да има. А морският гоблен не е задължителен. Но много ни се иска да направим и кът само на морска тема.
А ти какво си се запритеснявала. Нима в твоята Гърция няма море?! И нали няма да ни лишиш от удоволствието да му се порадваме на живо ?

Лелее верно бе , аз я сложих на стената и ...я забравих :D
Дай боже живи и здрави ще я донеса .

Хайде и аз да се хвана на хорото.:idea:Пишете ме с придружител съпруга ми, да рече господ всичко да е наред, ще дойдем.Морската тематика при мен е в проект,но ...само здраве да има там сме.:D

Хайде и аз да се хвана на хорото.:idea:Пишете ме с придружител съпруга ми, да рече господ всичко да е наред, ще дойдем.Морската тематика при мен е в проект,но ...само здраве да има там сме.:D

Душкова, а хотел да предвиждаме ли?:confused:

За момента ,не.Имаме приятелка,но това по- късно.Нали няма да е проблем евентуално да се добавят още двама?

Пишете и мен - с хотел. Макар и не много активна във форума, защото от разглеждане, сваляне на схеми и четене не ми остава време за писане, но на срещата ще дойда! А темата за морето е от най-любимите ми и затова ще се постарая и за изложбата.

Не, не е проблем. До средата на септември все пак трябва да знаем.:greeneye:

------- ------- ------

До тук всички изявили желание са включени в списъка на първа страница.

Има ли още? :crazy:

Последно редактирано:
NIA ,аз съм с още една дама,гобленарка,без хотел сме.Но на всички други места ще сме две.
Чакам Силистренки да се обадят,пак ще напиша в нашата тема.....

Засега съм висяща, пишете ме в графа евентуални.Не искам да давам напразни обещания, има много време дотогава.При мен всичко става все в последния момент.
Надявам се да ме рзберете правилно.:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад