Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Трябва ли да се правят заявки - кой с какъв или какви гоблени ще се представя? Въпросът се отнася както за общата изложба, така и за морската![]()
На първата среща нямаше ограничения по бройка или тематика - всеки донесе това което прецени за момента. Мястото не беше голямо но всичко се видя.
Нали не е задължително да бродирам морски мотив за да участвам ?
На първата среща нямаше ограничения по бройка или тематика - всеки донесе това което прецени за момента. Мястото не беше голямо но всичко се видя.
Нали не е задължително да бродирам морски мотив за да участвам ?
Аз също съм на мнение, че целта е да се видим, запознаем и обеним опит
Гостоприемството не върви някак с ограничения във възраст, брой на участниците, темата на гоблените и т.н.![]()
Естествено,Юрка.
Ограничение няма да има. А морският гоблен не е задължителен. Но много ни се иска да направим и кът само на морска тема.
А ти какво си се запритеснявала. Нима в твоята Гърция няма море?! И нали няма да ни лишиш от удоволствието да му се порадваме на живо ?
Хайде и аз да се хвана на хорото.:idea:Пишете ме с придружител съпруга ми, да рече господ всичко да е наред, ще дойдем.Морската тематика при мен е в проект,но ...само здраве да има там сме.![]()