Забравих да напиша че търся козирог,дева, близнаци.Много ще ви бъда благодарна .e-mail stefani54@abv.bg
близнаци
http://dump.ru/files/1/1417226809/
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Забравих да напиша че търся козирог,дева, близнаци.Много ще ви бъда благодарна .e-mail stefani54@abv.bg
момичета преди няколко дни ми помогнахте да събера схемата на този гоблен за което благодаря, но се оказва, че е мн трудно дори невъзможно в магазина да ми съберат концитеключа ми няма номера
моля ви отово за помощ. бързам защото глася комплектовката за моя приятелка в чужбина
много ви моля ПОМОГНЕТЕ
аз ще помоля за схемите на тези гоблени::kissyou:
дано не съм закъсняла, но току що попадвах на тях.някой може ли да помогне за схеми и ключ на тези kr.v.m7@mail.bg:kissyou:
Привет! Моля ви за съвет : ще започвам да шия гоблена на картинката, но комплекта,който имам е с 40 цвята, а разглеждайки в итернет видях, че оригиналът е с 240 . Дали някой го е шил и има ли много голяма разлика с оригинала?
това за нишките е ясно,но каква марка са тия конци,никъде не пише,а са със странни номера,до сега не съм срещала такива
а тези кончета някой да ги е срещал,не намирам схема за тях никъде,бих се задоволила и с тях ако се намерят
Здравейте на всички!
Много ми харесва гоблена Сиси и бих искала да имам неговата схема и легенда на конците .Ако някой ги има да ми ги изпрати или да ми каже откъде мога да си ги изтегля безплатно,а също така и на гоблена Св.Георги схеми и легенда на конците.Предварително ви Благодаря за оказаното от вас съдействие.![]()