нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
оригиналната схемата на "моливника" -както си го нарекох , е на Вервако 131.5674
аз го промених на това за да го побера в лентата
няма как да го снимам от всички страни едновремемно:D

това ще е за подарък на един мой ученик , знам че винаги ще ме помни като учител и класен ръководител , но искам да има и един спомен от моето хоби
дано да му хареса -като ученик искаше да става летец , но завърши друго и сега е един успяващ бизнесмен
п.п. модела е на фирмата Панна , не е оригинал ,схемата е от нета ,но се наложи доста да променя от конците-мисля че се получи приличен гоблен :confused:
на 13.06.т.г. имаха другарска среща класа -33 години от завършването си -направиха ме щастлива като ги видях живи ,здрави пораснали улегнали момчета , успели в живота -не бяха се събирали , този подарък ще е за организатора на срещата ,който на 20-ти има и РД-ще ми се да вярвам ,че тази среща няма да е последна

Последно редактирано:
B2288 Luca божури-оригинал ,пременен и вече окачен до розите
не знам кой от двата е по-нежен ,но определено божурите са по-наситени боже би защото са шити с две нишки :confused:

Жужи, да са ти честити! Прекрасни са и двата. И рамките много им отиват.:clap::clap::clap:

благодаря ви много ,че харесвате моите творения и аз много си ги харесвам:kissyou:

Много са красиви!Розите повече ми харесват,по-естествен е зеленият цвят на листата им!Двата гоблена един до друг...завиждам благородно!

По-нежни и невинни са розите, а божурите са по-горещи и страстни, ха-ха! Много ги харесвам и двата! Давай, давай, шевна машинке, кой ли си почнала сега, то ти не можеш да почиваш?! И все хубави неща намираш!

докато стане това което шия ,нещо набързо и все още за сезона
да си изпием кафето ,мислейки за морето ние дето сме далеч от него :D

вчера попаднах на този модел на фирмата Риолис и реших ,че това ще е началото на коледната ми украса за тази година :D
оригинала е с вълнени конци , аз използвах налични
хареса ми идеята да има украшението две лица , защото аз не шия двулицево и за украшение има значение не само как изглежда отпред но и отзад
тъй като е рано за елхи -фикуса ще играе тази роля:D

една картичка на фирмата орхидея -подарък ми е от едно коледно парти и най после намерих време да я ушия:idea:

Красива картичка , нещо и мен започна да ме обзема коледното приготовление... а играчката е супер :clap:

участвах в една игра и сега си имам една козметична чантичка :D
бродерията е от френско списание , а чантата е готова ,но се получи нещо което не съм очаквала и много си я харесвам

Назад