нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
шия гоблени от 15 год.-ще покажа част от ушитото защото някои гоблени вече са подарени, а други още не са рамкирани
започнах да шия с цел да си украся жилището и после това стана мое хоби
основно шитите от мен гоблени са с български конци повечето от тях разработка на бивщият завод "България"гр.Казанлък
поради това че жилището ми е малко съм шила някои гоблени 1:1 за да има място къде да ги сложа
тава следните гоблени:

Прекрасни са! Първите два съм ги ушила и аз!

благодарение на скъпата ми приятелка Росица, която ми намери този прекрасен плат мога да покажа вече оформен готвача
благодаря ти Роси щастливка съм,че си ми приятелка :flowerlove:
п.п вече е ясно че съм лош фотограф но нямам търпение до утре ,а докато го натъкмя и то се стъмни:D

Лелееее няколко дена не съм пипала компютър и пак изненада в твоята страничка , коледните неща са ти прекрасни а готвача е просто УНИКАЛЕН !!!

един малко променен календар на пермин ,оформен като възглавничка предназначен за едно момченце на 1 година

да добавим към коледната украса още две картички ,няколко топки ,камбанки и едно сърце за сега :D

Последно редактирано:
първият ми опит за бискорно-във вид на комбанка ,но стана твърде малък и повече става за капачка на бутилка:D ,явно трябва да е шит на по едра панама
и една импровизирана елха от цикаса ,че още не съм извадила другата

възглавничката е страхотна, чак завиждам благородно на човека за когото е ;) играчките си се справила много добре, харесаха ми и новата ''капачка'' за шишета също :D

миналата година една много скъпа за мен приятелка ми подари една много голяма стеропорна топка
за мен бе едно предизвикателство как да я оформя и ето какво измислих -разделих я на четири , показвам снимки от различни страни
п.п нямам търпение да снимам на дневна светлина и затова снимките не са от най добрите но то и фотографа е такъв:D

Много весели бродериики , поздравления за голямото количество коледни красоти , колко ли много хора ще зарадваш :clap:

надявам се вече да съм приключила коледните , някои неща ще покажа по късно като се получат от новите притежатели :idea:

Последно редактирано:
да се похваля и с първият си коледен подарък от прекрасната ми приятелка Роси-много те обичам мила, всичко е чудесно направено благодаря ти много

днес си получих и следващият подарък от друга една приятелка marji -благодаря ти мила
усмихнат и слънчев ден на всички какъвто се надявам да е и моят ,че днес е коледното парти на калинките и очаквам и още подаръци:D
п.п може някой и да не вярва ,но аз съм много доволна от БГ-пощи , защото често ми носят пратките в къщи ,както това стана и днес

Била си много послушна през годината , със здраве да си ползваш подаръците :kissyou:
Да се похваля , че възглавничката с двете еланчета е мое притежание и е много празнична и красива , аз нямах възможност да си направя за мен , но си имам най красивата :kissyou:

Назад