нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Много е красив!Поздравления!
Не те ли изнервиха единичните бодове? Забелязала съм,че при Лука-С има доста разхвърляни.Но като гледам как си се справила,ще взема и аз да се престраша да ушия нещо от тази фирма.

не знам защо си останала с такова впечатление за лука , имам доста ушити гоблени на тази фирма и в нито един от тях няма единични бодове , аз съм тяхна фенка очарована съм от направата на схемите им
като изключа Вилер , няма друга фирма на която да съм ушила толкова много гоблени ,жалко че новата им колекция е в повечето случаи малки гоблени и не са много по вкуса ми :kissyou:

бързам да се похваля с вече напълно завършената есен,много съм доволна от направената рамка за тези които бяха на нац.среща , ако си спомнят получих една награда валчер за рамкиране и с него направих тази прекрасна рамка в ателието ,което ми даде наградата, благодаря ти Галя за тази рамка:kissyou:

Ееееееее браво!!!:clap: Освен , че успя да го ушиеш така скоростно и качествено този така труден гоблен, същият вече е и оформен интересно!!!:loveglasses::kissyou: Страхотна награда!!!:clap:

:clap::clap: Прекрасен гоблен, с чудесна премяна. Чувствам, че ще има разместване на стената на славата:kissyou:

Прекрасно допълнение към чудесния гоблен!!! Много красиво е станало, няма как да не си доволна от рамкирането, като подчертава толкова добре твоя труд!!!:clap::kissyou:

време е да покажа оформени направените до сега новогодишни миниатурки
няколко картички

И банерите и панделката са много празнични и красиви , :clap::clap::clap: Много коледна атмосфера в твоята страничка :kissyou:

Последно редактирано:
Да не пропусна и тук да изкажа възхищението си от прекрасните ти коледни творения - картички, ленти, банери, всичко е страхотно! Мечо на ските обаче направо е сладур! Ще те помоля за схемата, ако е удобно!

Да не пропусна и тук да изкажа възхищението си от прекрасните ти коледни творения - картички, ленти, банери, всичко е страхотно! Мечо на ските обаче направо е сладур! Ще те помоля за схемата, ако е удобно!

благодаря , мечо ми е комплект подаръък от Илиана и нямам ключ:(

Всичките ти неща са прекрасни,но Дядо Коледа и джуджето ме карата да се усмихвам.Ти си като машина,възхищавам ти се!!!!!

Назад