нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
y

Много сполучлива разработка и чудесно оформена. Предизвиква умиление и усмивка:clap:

Карамфилите са прекрасни , но доколкото виждам от стената има още което не се вижда :kissyou:

Седях и гледах,гледах,гледах - прекрасни са ,и много сполучливо рамкирани:loveglasses:Щом има моя любим цвят-червения всичко е повече от прекрасно:DБраво,много красиви карамфили:clap::clap::clap:

Карамфилите са прекрасни , но доколкото виждам от стената има още което не се вижда :kissyou:
Роси това е половината стена няма как да я хвана цялата исках само да хвана кънчето което се оформи с розите, карамфилите и слънчогледите :D

а това са слънчогледите пременени и окачени
и моето кътче-макове и слънчогледи

към слънчогледовата серия да добавим и тази покривчица-тип пачуърк

Последно редактирано:
Слъннчогледите и маковете са ми любими,а за триптиха-думи нямам!Всичко е ЧУДЕСНО!:clap::clap::clap:за майсторката!!!

тази розичка отдавна чака да я монтирам и най после се наканих:D
това е и първата ми възглавничка направена от мен

Браво Жели , с много весело гобленче започваш коледната подготовка ,какво ли ще видим още щом от краят на септември започна :clap::kissyou:

вече мога да си покажа отдавна ушитият си гоблен отново на лука-кошница с ягоди заедно с получената награда от проведеният анонимен конкурс

Много е красив!Поздравления!
Не те ли изнервиха единичните бодове? Забелязала съм,че при Лука-С има доста разхвърляни.Но като гледам как си се справила,ще взема и аз да се престраша да ушия нещо от тази фирма.

Гоблена е много стилен, а рамката го допълва прекрасно!
Как си поръчвате тези гоблени? Аз направих запитване до КОУТС - официалния им вносител в България за 3 от новите им модели, но ми отговориха, че трябва да чакам поне два месеца.:clap:

Назад